Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Skorupka ja z polozna nie pomoge, a ona musi wogole byc wybrana ? bo ja tam srednio jestem zainteresowana polozna, poprzednia byla do du*&!^ strata czasu to byla ;-)
Ika no chcialabym 3 dzieci ale jak to bedzie czas pokaze ;-)
Cześć Ja rodziłam w październiku, mały skończył wczoraj miesiąc. Jako położną środowiskową wybrałam z Aldemedu Panią Joannę Habura. Pani Joanna ma świetne podejście do malucha, jest bardzo sympatyczna. Mogę ją polecić w 100%. Jestem bardzo zadowolona
Dziękuje za odpowiedz, a ona jest na sulechowskiej w aldemedzie?? Jak to jest zeby sie zapisac?? Wiem ze trzeba isc osobiscie, ale trzeba cos miec?? Na ktorym pietrze one sa itd??
Ja poszłam do rejestracji w Aldemedzie na Niepodległości i wypełniłam deklarację. Można tam pobrać wizytówki z numerami telefonów do Pań położnych. Pewnie można się skontaktować z nimi bezpośrednio. W Aldemedzie są dwie Panie: Joanna Habura i Beata Komarnicka (położna+doradca laktacyjny). Ja kontaktowałam się z Panią Haburą jak już byłam z maluszkiem w domu, a zapisywałam się do niej w okolicach 6-7 miesiąca ciąży.
zdjęcie wizytówki
Dodam jeszcze, że chyba nie ma znaczenia gdzie się zapisuje do położnej. Ale gdzieś czytałam, że stacjonują na Sulechowskiej.
A czy położna koniecznie musi być z Aldemedu? Ja chodziłam do szkoły rodzenia Pani Kasi Sadurskiej i ją też wybrałam na położną z czego jestem meeeega zadowolona!:-) Pani Kasia była u nas już dwa razy na wizytach - świetna babeczka, która widać, że lubi to, co robi; widać, że uwielbia dzieci; jej rady są mega pomocne, a troszczy się nie tylko o dzieciaczka, ale także o zdrówie mamy:-)