reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

dziewczyny a ja z innej beczki...

Nine wiecie gdzie mozna zrobić drewniane łózeczko na zamowienie.... potrzebuje takie niestandardowe wymiary kurcze.... a zakupic takie bedzie bardzo trudno...

reklama
I wlasnie dlatego,zeby zakopac wszystkie doły i depresje - trzeba sie spotkac na dobrym ciachu i kawce/herbatce/koktajlu ;)

Mysiak, nie pomoge niestety... nie wiem :(

czesc !

co za pogoda :szok: co za cisnienie :no: masakra, zaraz zasne na siedzaco :baffled: wstalam dzis po 10 to bylo piekne slonko :confused:

Mysiak napisz do Klupsia oni robia lozeczka moze niestandardowe tez ??? a moze allegro ? tablica ? albo jakis inny producent mebli dziecinnych :-)

Pokazałam Lutówka to i wam pokaże Olusiowy kącik :-)
Foto-KVPJ7NPA.jpg

tadam ! :-p

Cortina piękny kącik Olusia:)

Juz pisałam do klupsia i innnych... dostałam dwie odpowiedzi.. jenda taka ze nie produkują innych wymiarów a inny facet za zwykłe łózeczko które u niego kosztuje ok 180zł za wymiar 120/60, to za wymiar 110 /50 zazyczył sobie 700zł... napisałam mu ze chyba bardzo mocno musiał sie uderzyc w głowe...

a moze u stolarza zapytac ? a turystyczne tez maja 120x60 ? a lozeczka z ikei tez sa 120x60 ? moze maja jakas innarozmiarowke ?
albo pomyslec nad przerobka takiego 120x60 ale wtedy bedzie problem z materacem, no ale tak to jest wszystko co niestandardowe drozsze zaraz :baffled:
a nie mozecie pokombinowac z przestawieniem w pokoju ?
my bardzoooo musielismy sie nakombinowac ;-)

Cortina w ikei kiedy produkowali niestandardowe rozmiary, własnie takie jak potrzebuje, ale teraz jzu wszedzie walą 120/60 albo 140/70 albo 90/40 -to ejst za małe, starczy max na 5-6 miesiecy....

Ja potrzebuje rozmiar minimum 100/50 a max 110/50 i tu chodzi o wymiary zewnętrzne łózeczka.
materac mozna kupic standardowy i dociąć... wiec materac to najmniejszy problem :)

My wynajmujemy 41 metrow, mamy dwa nieduze pokoje, spimy wszyscy w jednym a drugi słuzy za pokoj dzienny.
Chciałam kupic niestandardowe łozeczko zeby nie kombinowac z przerabianiem Aski łózka... ale jednak chyba bede musiała je poprostu skrócic i tyle. juz kombinowalismy z ustawieniem mebli inaczej itp... ale sie inaczej nie da...

reklama
Do góry