reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

Tez uwazam ze emolienty super sprawa!!!ja do dzis dla sebka stosuje np szampon z emolium i mydlo oillan (tanszy odpowiednik oilatum).

Cortina, ty sie teraz nam codziennie melduj, zebysmy wiedzialy czy cos sie wyklulo czy nie... (oby do wtorku nie!!!) :-D

reklama
Askkle ja tam do 8.02 grzecznie musze doczekac ;-) w poniedzialek musze wlosy zafarbowac, we wtorek spotkanie z wami a w srode mam kosmetyczke :-) w czwartek rano ide na oddzial a w piatek witam synka ;-)
pracowity tydzien hahaha :-p:-D

czy dobrze rozumiem, że robicie jakieś forumowe spotkanie? :) Co prawda jestem nowa i w sumie może nie wypada się pojawiać na spotkaniu forumek.

jak masz ochotę to zapraszamy :-). Szczegóły myślę w nd na pw sobie powysylamy ;-) trzeba się poznać na żywo i zrobić grupę bo tu to pol zg nas czyta :-p

cortina, niezly masz plan na caly tydzien hihi
wiec niech olus grzecznie siedzi :)))

a ja dzis ostatni dzien w pracy, jutro ide do dr s na badanie polowkowe i od razu zwolnionko juz wezme:) i w koncu odetchne :)

Witam południowo!!!
CORTINA czyli musiałaś poginać na ktg do szpitala?A wcześniej jak chodziłaś na wizyte to ktg nie miałaś robionego?bo chyba nasz doktorek nie ma ktg w gabinecie?
ASKLE a w którym jestes tyg,że masz mieć robione połówkowe??
Ja zaraz zabieram sie za robienie krokietów ze szpinakiem:-)

reklama
krokiety ze szpinakiem, pyyyyyycha
a ja się oddaje nowej pasji - szydełkowaniu, koleżanka mnie zainspirowała i właśnie szydełkuje dla Zuzi (w końcu wybraliśmy imię) pokrowiec na termofor suchy, taki z pestkami z wiśni :)

Do góry