Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja pojadłam, ogarnęłam kuchnię. Może powinnam odkurzyć i umyć podłogi, ale dzisiaj mi się nie chce, więc odpuszczam Młody dzisiaj jak na razie tylko się wypina. Zobaczymy co będzie wieczorem
a ja wybralam sie z malym na spacer ale sie tak nameczylam ze masakra ;p kawalek kolo bloku odgarniete ale juz dalej to porazka sniegu po kostki troche sie dotlenilismy chociaz Seba wlasnie zasnal ale byl tak marudny ze szok spac mu sie chcialo ale nie mogl zasnac ale dalismy rade
Skorupka no w ten śnieg to tragedia z wózkiem, współczuję Ci! Dobrze, że młodemu udało się zasnąć to możesz chwilę odsapnąć
Zamówiłam dzisiaj na allegro przewijak, taki miękki, który nam na pewno zmieści się na stoliku do przewijania taki:
marciami oj zgrzalam sie na tym spacerze ale dalismy rade mam nadzieje ze troszke dluzej pospi bo jak sie obudzi to bedzie maruda slodki ten przewijak widze ze juz wyprawka prawie w calosci
dziewczyny co do jutra, ja pewnie bede nawet wczesniej, bo jak odwioze Sebka do przedszkola na 9 to pojade prosto do Focusa.
Bede miala na sobie szara gorę, no i ciemne wlosy mam. Rozsiądę się z tylu na kanapach. Do zobaczenia
ja powinnam być punktualnie ewentualnie spoznie sie kilka minutek jeśli autobusy nie będą punktualne.... bede w bezowo-czarnej kurtce, czarnym swetrze niebieskich jeansach ciążowych
ja będę kilka minut po 10, bo muszę spod biblioteki Norwida się do Focusa dostać będę w szaro-fioletowej kurtce i ciemnych dżinsach. Jakieś hasło rozpoznawcze?
marciami, jesli spoznisz sie kilka minut to szukaj dwoch-trzech fajnych lasek (oczywiscie) na kanapach w Naturalnych smakach. Mysle ze nie bedzie tam tlumow z rana
do jutra wiec )) na pewno sie rozpoznamy. Jak cos wypinajcie brzuchy hihihii - to bedzie znak rozpoznawczy