Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Było bardzo fajnie Super, że mogłam Was poznać osobiście
Doczłapałam się do domu dopiero teraz
Skorupka naprawdę szkoda, że cię nie było... ale następnym razem to już nie odpuszczę (pewnie następny raz będę już z powrotem w stanie pojedynczym ) Cortina Ciebie też muszę poznać na żywo
Dzisiaj młody od południa szaleje Wierci się i kręci I znów mnie teraz pobolewał chwilę brzuch jak przed okresem
mysiak ja też gaduła, ale jak mam do wyboru gadać a słuchać innych kobitek, które mogą mi trochę uchylić rąbka tajemnicy apropos porodu to zdecydowanie wolę posłuchać
właśnie wróciliśmy z przedostatnich zajęć w szkole rodzenia. Wcześniej byliśmy na pizzy, przez co moje uczucie pragnienia jest silniejsze razy dwa I generalnie boli mnie w dole brzucha ciągle...jak siedzę/leżę jest ok, jak tylko wstaję i chodzę to masakra, kłuje i ciągnie :/