reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy 2013

dziewczyny ale lipa :/ coś u nas nie tak z wodą, leci taka zabrudzona na żółto, czy brązowo, sama nie wiem. Tak czy siak jest nieciekawa :/ nie mam jak głowy na jutro umyć, a rano mogę nie zdążyć, a poza tym wolałabym nie wychodzić na zimno ze świeżo umytą głową... i będę jutro nieciekawie wyglądać :/

reklama
marciami ja na codzien wygladam nieciekawie, fryzjerka moja by mnie zabiła jkaby mnie na ulicy spotkała... takze nie martw sie :) samo swoi beda :) no stres :)

Marciami, nic sie nie przemuj kobieto! Zwiazesz wlosy w kucyk 9jesli masz dluzsze) i po sprawie. Ja czesto,jak nie zdaze umyc wlosow to potem myk gumka zwiazuje i jakos daje rade :tak:

Ja wlasnie dotarlam do domku po spotkaniu. Super,ze sie poznalysmy osobiscie. Bylo baaardzooooo miloooo:tak: oby wiecej takich spotkan. A jak bedzie cieplej to mam nadzieje,ze nas wiecej bedzie przychodzic.

reklama
Do góry