K
Kinga85
Gość
wiesz mój mąż powiedział że jak skończy tam tyle i tyle lat..... to on już nie bedzie chciał się starać bo bedzie za stary na małe dzieciątko a pozatym filip już jest coraz starszy i różnica zbyt duża nie wchodzi w gre u niego. Musze uszanować też jego zdanie... ja mam czas do 30tki... potem już kończymy starania bo M nie chce.... Tak wiec czas mnie goni.Kinga, trzmam kciuki, żeby się udało, ale w sumie, młodziutka jeszcze jesteś, więc może nie stawiaj wszystkiego na szali, że jak w tym roku nie wyjdzie, to wcale... pisałaś, że M ma już więcej lat... ale faceci mogą mieć dzieci nawet po 50tce (jeśli oczywiście wszystko u nich z plemniczkami OK) i choć teraz on tak mówi, to może zdanie zmienićBędzie dobrze...![]()
![]()
W tym roku biore się za reszte badań
od maja zaczynam... M tez musi zbadać armie bo nie robił tego jeszcze... kiedyś miał dobre wyniki ale to było dawno temu no i Filipa mamy a teraz nie wiem chociaż ja mysle że to we mnie jest problem nie w nim.. nie wiem czas pokarze.. dojde do tego... dziekuje ze mi kibicujecie. mam nadzieje że bede mogła zajsc wczesniej w ciążę bo potem to mogę jedynie wam już kibicować... pocieszam się bo mam jeszcze te 3 lata...
Miłej niedzieli

O 5.30 jeszcze wypadł jej smoczek, ale poza tym nie było nawet pipnięcia. ;-)