reklama

Mamy 2014

reklama
Kazimira oczywiście:) Witamy..
Hej a wiec dołączam do Was bo chcemy miec drugiego dzidziusia tak za kolo 2 lata jak moj synek bedzie troche bardziej samodzielny a i ja musze dojsc do siebie bo jestem po cc i wtedy do dzieła :) Jestem po 30 juz :) ale pomimo lat w duchy ciagle młoda :-) od kilku lat mieszkamy w UK i mam nadzieje ze miło bedzie nam miło sie klikało :)

Wiek nie gra roli gdy chce się miec dzidziusia:) Moja mama trzecia córe urodziłą w wieku 35 lat, teraz młoda ma juz 7 lat:)

Mam nadzieje, że coraz wiecej nas sie zbierze:)

Cześć babeczki,
Kazimira, witaj, fajnie, że nas jest więcej :-)

Klaudia, moja koleżanka ma 2 synów, zaszła w ciążę i też nie chciała wiedzieć, ale czuła, że dziewuszka, ale wiadomo, pewności nie było, no i miała trzecią - ostatnią cesarkę i wyszła dziewczynka, radość wielka, zakochała się w niej. Można powiedzieć, że jej się udało, bo czwartego dziecka by mieć nie mogła, bo miała już 3 cc.

Ja też bym chyba trzeci raza nie chciała wiedzieć... Mam już parkę, zresztą, nigdy nie nastawiałam się szczególnie na płeć... ale nie wiem, czy w tej niewiedzy bym wytrzymała. Chciałabym sobie zrobić USG 3D a tam to chyba od razu mówią, czy chłopiec czy dziewczynka, a ja bym po prostu chciała mieć pamiątkę na potem. Przy synku miałam robione i jestem bardzo zadowolona.

Tolu zazdroszcze Twojej znajomej:)
Ja też nie wiem czy bym wytrzymała w tej niewiedzy.. U nas z dziewczynki baaardzo zadowolona by była teściowa bo sama ma 3 synów no i teraz 2 wnuków:-)

A my dziś cały dzień spedziliśmy na dworze.. Dziś znów chłopcy beda sami zasypiać w pokoju ciekawe jak to nam wyjdzie, wczoraj nawet nawet było:D

Hello hello babeczki dzieki za przyjecie narazie tu pustki i mało nas ale to pewnie tylko kwesta czasu jak bedzie tu gwarno :szok: .U mnie dzien zabiegany pomimo ze nie pracuje i siedze w domu z dzieckiem powiem Wam ,ze sie nie nudze zawsze jest co robic a i pogoda dzis była możliwa wiec wyszlismy na spacer bo od miesiaca pada juz dosc tej pogody i czekamy na słoneczko :tak:
MeKaludia ja tez wychodze z tego założenia nigdy nie jest za pozno na dziecko ja sama musiałam dojrzec do tej decyzji zeby miec dziecko a synek pojawił sie po 10 latach małrzenstwa w rodzinie rózne spekulacje chodziły ,ze pewnie nie możemy miec dzieci itp szczególnie miłe ciocie;) ale przyszedł czas i jes dziecko :) Jakie metody stosujesz w usypianiu bo moj to tylko na rekach i pozniej go odkładam do łozeczka ale chciałabym zeby sam zaczał usypiac bo wazy juz troche :tak:
Tola tez chciałam zrobic te usg ale tutaj to drogo i sobie to darowałam ale napewno fajna pamiatka
pozdrawiam

ja wczoraj miałam wolne
też cały dzień na dworze :) pogoda piękna u nas na Mazurach.
Dziś mam full pracy ale jeszcze się gdzies wybiorę jak skończę to... ;)

Miłego dnia

Kazimira ja do tej pory Tymka tez ciagle bujałam na rekach, ale odkad chodził do żłobka przez 2 miesiace codziennie (teraz chodza 3razy w tyg na 5 godzin) to panie nauczyły go, że kładzie sie do łózka i zasypia, ale ja głupia nadal wieczorami go bujałam albo pozwalałam chłopcom po umyciu sie ogladac bajki lub lezec z nami na łóżku.. Teraz powiedziałam DOŚĆ bo zasypiali o 22-23:/ Teraz ida się myć o 19.30-20 ale przywaznie o 19.30 do 20 sie myja wychodza z wanny ubieramy pidżamki i idą do siebie do łóżek zasłaniam rolete dajemy buziaka, starszy nie wstaje młodszy owszem czasem przyjdzie z uśmiechem na buzi a ja jak sie podniose do niego to biegiem ucieka do łózka i sie śmieje ale ja nie reaguje nie mówie nić okrywam go i wychodze.. Pierwszy raz zasneli dopiero po godzinie, wczoraj trwało to 40 minut zobaczymy jak bedzie dziś:D

A ja dziś byłam w smyku musiałam kupić dla R siostrzenca prezent na 2 latka i jak patrzyłam na te malusie skuienusie te body różowe to aaahhh:)

Chciałabym moją nauczyć, że zasypia sama, ale chyba jeszcze za wcześnie. Przy czym zasypia w 5 minut, wiec nie jest źle i bujać nie trzeba.

Miałam 3d i powiedziałam, że nie chcę wiedzieć i nie wiedziałam :) ale czułam, że dziewczynka

reklama
Klaudia, nie słchaj głupot, musiał Ci to powiedziec jakis facet albo niespełniona kobieta! Patrząc na to co sie wyrabia w Polsce, to i tak nie będzie emerytury.. ja pracuję (od września wracam do pracy) na bieżące zycie a nie dla przyszłości..
Super, ze chłopcy już tak samodzielni są..
Kazimira, witaj
silmiriel, dzisiaj była Pani, specjalistka od snu w TVN-ie i mówiła, że im mniejsze dziecko, tym łatwiej..wiec nie zwlekaj a walcz póki łatwiej.. jak dzieci wstają już nie jest tak kolorowo..

Ja nie miałam 3d i bardzo żałuję..miałam za to co miesiąc usg normalne i mam milion zdjęc, przy drugim przyjemności sobie nie odmówię i zrobię.. nas lekarz się pytał czy chcemy wiedzieć..ale szczerze mówiąc ja sama zauważyłam siusiaka - heh zanim on powiedział..

A spotkałyście się z czymś takim, że tętno dziewczynki jest silnieksze i wynosi pow.150uderzen a chłopca poniżej? Troche by sie zgadzało, bo Tymek miał zawsze pon. 150..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry