reklama

Mamy 2014

Witajcie!
Ja niestety popołudniami będę pisała mniej bo pracuję tylko i wyłącznie drugie zmiany.

Mary kiedy bierzecie ślub?
Konwalianka jeśli chodzi o mnie to ja piszę się na czerwiec :tak: wszystko zależy od tego jak przypadnie @ :) Spółczuję powrotu do pracy,doskonale Cię rozumiem i wiem co czujesz.Wtrwałości życzę,będzie dobrze :) Dziękuję za przywitanie :)
Tola jesli chodzi o brzuch to może jakiś wirus Cię dopadł?Mój M ostatnio walczył z wirusem,namęczył się biedak ale widać że przechodzi a i w pracy ludzie narzekali :dry:Zdrówka życzę!:)Dziękuję za przywitanie.
Emilia Tak ja z Uk :tak:i Ty widzę też,fajnie! :)

Jestem wykończona,jutro rano muszę wstać,robotę w domu mam ehhh...dobrze że jutro piątek!
Dobranoc dziewczyny.

reklama
Hej wszystkim!

Ja przeziebiona dzis, glowa mi peka na dodatek, wiec sie nie poudzielam dzis... :sad:

Agnieszka - w 2014, najprawdopodobniej w maju.

Tola - jeszcze nie do konca wiem, na jaki styl sie zdecyduje, ale chodzi mi po glowie kilka typow...

Konwalianka - prosze bardzo:

3711_443518799019561_1556668942_n.jpg suknia3.jpg suknia5.jpg

:happy:

Milego dzionka wszystkim!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ja już obskoczyłam rynek i teraz mam chwilkę na BB.
Mary - wszystkie suknie piękne sama nie wiem na ,którą bym się zdecydowała na Twoim miejscu:tak:
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:)

hej.. ja osatnio mam tyle pracy w domu, że nie wiem od czego zacząć.. trochę mi ścian napsuli, bo prąd robili, więc kurzuu co niemiara no i niestety trzeba było i odkurzać i wycierać i podłogi myć..a później jeszcze 4 pralki prasowania, no i gotowanie na następny dzień dla Tymka i dziadka - wyrobiłam się z wszystkim po 22 i prysznic i spanie..a dzisiaj to samo, znaczy inne prace, ale jeszcze nawet nie skończyłam:szok:

mary - cudne! Ta co jest druga to ja podobną przymierzałam, ale okazało się, że na mnie nie leżała najlepiej..

reklama
Czesc babeczki!

Ja niedlugo bede miala odwiedzinki, przyjedzie mama z siostra, wiec bede nieco zajeta, ale chce Wam zyczyc milego weekendu! :-)

Konwalianka - dzieki! No wlasnie ja musze kilka sukien przymierzyc, by wiedziec, co na mnie lezy... Ale te poki co sa w moim guscie. :tak: Mam nadzieje, ze odpoczniesz sobie po tym sprzataniu!

Agnieszka - milego grillowania!

Milego dzionka wszystkim!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry