reklama

Mamy 2014

Witajcie dziewczyny!

Tak cieszyłam się z weekendu a on tak szybko minął że płakać mi się chce
unhappy.gif
Sobota zabiegana na maksa.Grill udany.Zdążyłam ze wszystkim do ostatniej minuty.Szaszłyki i sałatka wyszły rewelacyjnie,niesty nie zdążyłam zrobić zdjęć bo w osttaniej minucie poszłam się szykować a goście stali już pod drzwiami.Następnym razem zrobię i się pochwalę.
Niedzielę spędziliśmy na dworze,pogoda cudna,chyba ostatnie dni lata.Tyle u mnie...

Mary odwiedziny udane?

My w sobotę idziemy na urodziny do synka naszych dobrych znajomych.2 latka kończy :-)

reklama
Dzień dobry!
Witam was z kubkiem gorącej kawy:)

cisza tu...:eek: ale pewnie jeszcze trochę i przyszłe staraczki zaczną się zapisywać na wątek:)
...a u mnie pojawił się nowy zimowy urlopowy suwaczek :happy2:

Miłego poniedziałku dziewczyny!

Dzięki dziewczyny i wzajemnie
Agnieszko - to super ,że grill udany:tak:
a my byliśmy na mieście było wesołe miasteczko przyjechała siostra z dzieciakami super było ,dziś pospałam do 11 :szok:.M już wrócił z pracy więc za niedługo obiadek

Hej:-),
a ja wpadam wieczorkiem... życzyć miłej nocki...
dopiero mam czas, żeby wpaść, ciągle praca, potem dzieciaki... wiadomo... nawet obiadu nie jadłam, tylko zupę wciągnęłam... ale nie narzekam, przynajmniej praca jest :tak:

no... to mykam... się najeść... dobrze, że M dba o dzieciaki, bo sama bym nie dała rady:dry:

hej

Ja też tylko "przybiegłam" sie przywitać i od razu pożegnać.. na nic nie mam czasu..moje życie teraz toczy się w takim tempie, że szok!:szok: praca - dom i Tymuś - obowiązki domowe - sen (przy dobrych wiatrach 6h) - praca..

Do tego moje dziecko się rozchorowało i od 2 dni i nocy jest przechlapane, nie spałam tej nocy wogóle wiec padam na pyszczek..aaaa no i dzisiaj mam owulkę, więc mówię mojemu P, że jeśli chce aby nam się bąbel urodził w przyszłym roku i to w czerwcu - to ma szanse:-D (cała nasza trójka jest czerwcowa), ale nie podłapał tematu:-) hehe i tylko zapytał: "ale to chcesz wcześniej" głuptas..

no nic mykam.. kolorowych i już życzę na zaś - Miłego wtorku!

reklama
Konwalianka zdrówka dla synka życzę :tak:
Ja także śpię średnio po około 6 godzin.Początki tygodnia są nawet ok ale w czwartek czy piątek chodzę nie przytomna :baffled:

Tola ile masz dzieciaczków?przepraszam że pytam ale suwaczków nie ma więc z ciekawości pytam :-)
Zwolnij troszkę :tak: heh i kto to mówi jak sama żyję w ogromnym biegu :-p

Kobietka czyli dzionek udany :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry