reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

nie wiem, może coś w tym jest, moi dziś akurat słodkiego nie dostali, tylko chrupki cheetosy, i jakoś grzeczni byli, ładnie spać poszli, ale nie spali w dzień, synek często sobie w dzień pośpi, bo potem popołudniu jest mniej marudny, ale za to długo wieczorem wojuje. Myślę, że trochę z moim mężem im za dużo pozwoliliśmy, no i oni potem robili, co chcieli... a teraz jest tak, że mówimy, co i jak, o co ich prosimy, i nie ma dyskusji, że może być inaczej, no i wtedy oni wiedza, że nie ma "zmiłuj się" i idą bez gadania

reklama
ej Jord ja mówiłam że gorzej zasypia bo słodkie pobudza no tak jest u mnie.....moja córa chyba nigdy sama nie zasneła wieczorem nie licze jazdy autem....więc zazdroszczę. Może dlatego że smoczka nie miała nie wiem....teraz powoli nastawiam sie na odcycowywanie więc wróżę sobie kilka neprzespanych nocy i kilka kilogramów nerwów....zobaczymy

Hej,
ale jestem niewyspana, wstałam rano, dzieci uszykowałam do przedszkola, M je zawiózł, a ja sie musiałam położyć, bo aż mi się w głowie zakręciło... :szok::baffled:, no i do tego chyba mam owulkę, ale szkoda, że nie mogę z tego skorzystać...:-D
pozdrawiam, i lecę się szykować do pracy
Jord, no widzisz... dobrze, że przynajmniej wiesz już, o co chodzi...
dobra, zmykam, bo na 9 idę

Hej babeczki!

Dziękuję za wsparcie!...

Jordgubbe - Łucja - śliczne imię!

Tola - a Ty zaczynasz staranka z końcem 2013? My z M. chcemy urodzić nasze drugie dziecko w 2014 najlepiej w którymś miesiącu między styczniem a wrześniem, dlatego już w maju 2013 zaczynamy się starać. :tak: Ale jak to wyjdzie...
:unsure:

U nas Mia też jakoś nie może usnąć przed 23, a już tak ładnie koło 20-21 zasypiała... :confused: A teraz muszę ją wyciągnąć na spacer przymusowy, bo nam się Nutramigen kończy, czego ja wcześniej głupia nie zauważyłam... :baffled: O 9 otwierają aptekę koło nas, więc ja żłopię kawkę, Mia dosypia na górze i jak się przebudzi, to śmigamy. Ja zdechła okropnie, mój M. załamany, bo miał bardzo bliski kontakt z dziadkami... 1,5 roku temu zmarł jego dziadek, a teraz babcia... :sad::sad:

Ostatnia edycja:
O kurcze, źle policzyłam...:baffled::nerd: Mary - oświeciłaś mnie, dzięki !!!!!!!!!!!!!!!! :-) Ja muszę zdrowie sobie podreperować i miałam brać leki przez 3 lata, ale w tym roku to będą już 2 lata, jak je biorę (we wrześniu), więc w sumie możemy zaczynać staranka od września, lub nawet od wakacji 2013r. (najwyżej sobie skrócę dawki). Zaraz sobie zmieniam suwaczek...:tak::rofl2:

Witam się z Wami babolki widzę ,że z 2013 Was wywiało i tu przywiało:-)
Tola- wiem coś o braniu leków też tego powodu czekam na staranka mam leki brać 2 lata ,a w maju będzie rok jak je biorę więc myślę ze starankami poczekać do maja 2013.
Miło poczytać o Waszych szkrabach , nie chcą spać... moja siostra ma ten sam problem czasem do 12 tej to trwa zanim cała trójka uśnie bo najmłodszy dostanie butle i śpi ,a dwoje starszych szaleje.

Mary, Diablica,Jord witam i pozdrawiam.

a wiesz zaglądam tam czasami ale mimo że sama walczyłam żeby się tam odzywać to jadnak sobie odpuszczam....nie miła atmosfera tam jest a oprucz ciebie no i dziewczyn z zamkniętego reszta mnie ignoruje wiec po co ? niech piszą same do siebie ja to ewentualnie czasami coś skrobne

reklama
Diablica- rozumiem, że pobędziesz tu z nami? :tak:.
Ja już po garnęłam w domku byłam w sklepie i sobie kawkę teraz spijam , po południu mamy gości , brat cioteczny M przyjdzie na piwko z dziewczyną,a tak się składa ,że jego dziewczyna to moja koleżanka:-)

Do góry