reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

reklama
no i ja zgłaszam że żyję...jeszcze. Dziecie moje ma za zadanie życiowe mnie wykończyć i zasypia coraz poźnej gdzie ta moja dziecina co zasypiała o 20

Diablica, wiem co czujesz... Wczoraj ja padłam o 11, a dzielny Tata uśpił Młodą o 11.30. Normalnie się rozbawiła, wszystko ją interesuje, skok rozwojowy mamy jak nic. Na szczęście w dzień w miarę, w miarę, bo bym nie ogarnęła już.

i ja się witam z Wami
Jord- zdrówka Wam życzę
a ja weszłam dziś na wagę z ciekawości która mnie zżerała i ważę 69,5 ,a ważyłam 72 jeszcze parę tygodni i może dojdę do tej 60tki

Kobietka, to idziemy razem :) Tylko ja to bym chciała do 65, 64, a mam 76, więc muszę się bardziej od Cię zmobilizować :)

Silmiriel - a Ty też stosujesz jakąś dietkę?ja miałam jeść cały tydzień karkówkę ,ale mi zbrzydła i dziś jem pierś z kurczaka gotowaną z warzywkami :tak:

Nie mam diety, karmię piersią. Więc ja mam zamiar na razie coraz aktywniej żyć, a przy Małej to akurat łatwe

Kobieta ale masz dobrze ja na ta dietke przejdę po porodzie.

Silm masz dobrego męża ze pomaga przy Dominisi do tak nieludzkiej pory. Pati jak był taki mały nie siedział do tak później pory za to potrafil obudzić sie o 5 co chyba było jeszcze gorsze.

A ja dziś nie wymiotuje i jest nawet znośnie.
Przed chwila wrociliśmy z dworu u nas juz prawie nie ma śniegu więcej jest kałuż po nim.

Mary a Twoje małe szczęście? I gdzie Ty jesteś?

Jordzik jak sie dziś czujecie?

reklama
Bunny- zostawię rozpiskę o tej diecie specjalnie dla ciebie:tak:a Ty sama wybierzesz czy ją zechcesz bo karkówkę miałam jeść tydzień ,ale już mam jej dosyć i jem pierś z kurczaka zamiast tej karkówki kurczaczek z warzywami lepiej smakuje:tak:

Do góry