reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2014

reklama
Jordzik- a widzisz ja non stop siedziałam w domu praktycznie pół listopada i cały grudzień jak młoda chorowała i też błagałam o 5 min choćby rąbania drzewa na dworzu bo tak sie przykszy siedzenie w domu a i dziecku sie nudzi.

no ale zawsze to spacer....no nie dziwe sie Łucji tyle czasu w domu a przecież aktywna do tej pory była do żłobka ganiała. Mam nadzieję że jutro lekarz przekaże ci pomyślne wieści

A my i tu i tam:-)
Jord-
współczuję siedzenia w domu ja też lubię się dotleniać tylko ostatnio sama muszę bo M się nie chce wychodzić nigdzie ,a ja bym tak poszła do parku ,ale samej to tak dziwnie więc sobie robię dwie rundki po mieście popatrzę co tam na wystawach i wracam .Życzę wam dużo zdrówka.:tak:
Tola ,Mary co tam u was?

Cześć,
tak jakoś nie miałam czasu w tygodniu, żeby wpaść, teraz w pracy mamy sporo do zrobienia, bo przed końcem semestru jest robota, jakieś ankiety nam dają do wypełniania, no i w ogóle, sporo tego...
a ja już zdrowa, nie ma to jak gripex :-D:tak:

Tola- witaj , no jeszcze troszkę i w ferie sobie odpoczniesz:tak:
a u mnie był ksiądz z nowej parafii bardzo miły i sympatyczny nie chciał wierzyć ,że jesteśmy z M już 4 lata po ślubie podobno M bardzo młodo wygląda.

reklama
Do góry