dzag82
Mama Tymka, Witka i Brunka
Słoneczna, witaj :-) Im więcej nas tutaj, tym więcej dobrych dusz do zrozumienia i pogłaskania po głowie w trudnych chwilach ;-)
OlaSzy, uo rany aż takie burze u Was były?!? Ja dzisiaj większość dnia byłam w terenie, wiadomości nie słuchałam. Chociaż szczerze mówiąc to pewnie bym zazdrościła burzy, bo w Krakowie to nie było czym oddychać, autentycznie momentami ciężko mi było nabrać powietrza. Wieczorem przeszły bokiem burze, w zasadzie ciągle coś z oddali słychać, błyska się i pada, no i w końcu powietrze ludzkie!! Ja współczuję Włochom teraz, oni mają po 30 stopni w nocy! Dżizys!!
Powoli dochodzimy z mężem do wspólnego zdania co do imienia dla Bąbla płci męskiej. Na wątku imionowym poproszę Cię, auliya, o wpisanie do tabelki
OlaSzy, uo rany aż takie burze u Was były?!? Ja dzisiaj większość dnia byłam w terenie, wiadomości nie słuchałam. Chociaż szczerze mówiąc to pewnie bym zazdrościła burzy, bo w Krakowie to nie było czym oddychać, autentycznie momentami ciężko mi było nabrać powietrza. Wieczorem przeszły bokiem burze, w zasadzie ciągle coś z oddali słychać, błyska się i pada, no i w końcu powietrze ludzkie!! Ja współczuję Włochom teraz, oni mają po 30 stopni w nocy! Dżizys!!
Powoli dochodzimy z mężem do wspólnego zdania co do imienia dla Bąbla płci męskiej. Na wątku imionowym poproszę Cię, auliya, o wpisanie do tabelki
Ostatnia edycja:
szczelne okna...całe szczęście,że byliśmy w domu, bo jakby niedaj boże nas nie było to byłaby katastrofa;/ teraz widzę,że jeszcze przy oknie balkonowym panele się wypaczyły
Po tej całej akcji ze zbieraniem wody usiadłam na łózku i stwierdziłam, że bąbel w brzuchu też miał dość tej akcji w domu....jak się położyłam to nie mogłam wstać tak mnie krzyż bolał... w nocy spać nie mogłam, bo bałam się,że znowu nadejdzie taki tajfun co będzie niszczył wszystko co ma na swojej drodze.. chyba czas odespać dzisiejszą noc
wiem ze to tak glupio brzmi jakby w Fin zarcia nie bylo. Niestety nie przepadam za ich zywnoscia a zdobycie czegos polskiego jest trudne(jeden polski drogi sklep w Helsinkach)latego jestem happy jak male dziecko
Ola Szy ale przeboje mialas o ja pierdziu !! 

.
i się zastanawiałam czy to nie nerka - jak na razie przeszło i odpukać tak zostanie - ale też się denerowałam...