Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od 2 dni siedze w jagodach , juz mi sie nawet w nocy snia, ale szkoda nie kozystac jak w tym roku taki wysyp , no i mieszkam w sumie przy samym lesie. Bylam w aptece po cos ochronnego na zoladek ..bo coraz gorzej po tym zelazie ale farmaceuta nic mi nie dal
Babka stwierdzila ze skoro mam przeboje po nim to znaczy ze akurat tej firmy lub formy nie przyjmuje
Dala mi zelazo w plynie , takze mam teraz 3 w domu, nie licze na poprawe ...ale zobaczymy.
Uwazam ze to totalna nieodpowiedzialnosc ! Moje dzieci byly szczepione na wszystkie podstawowe plus Rota i pneumokokki . Nigdy w zyciu nie chcialabym aby jakies nieszczepione dziecko bylo np. w grupie w przedskolu z moimi dzieciakami. Jezeli ktos nie chce szczepic prosze bardzo ale niech nie naraza innych dzieci. 
. Ja miesiąc temu miałam 2,76, biorę Euthyrox 25 od tego czasu, jedna tabletka dziennie i wyniki sprzed 4 dni... 2,96
Niby nie dużo, ale ki czort... W pierwszej ciąży też miałam lekko przekroczone normy. Dzisiaj wuzyta u gin, ciekawe czy zwiększy dawkowanie, czy co...
miłego dzionka zycze :-)