reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Pigula chyba pójdę w twoje ślady z tym masażem brodawek. Bo ile można czekać :-P może się zalapiemy na listę top 10.

Dredka faktycznie ucichla...

Wczoraj masowalam i kurde poleciało dużo ;-) ale co tam mam wkładki. Dziś w kościele mój Franek opierał się o mnie i tak ruszał głową ze masowal mi brzuch. Reakcja była natychmiastowa ;-) od razu się spinal :-) trzeba się za to wziąść...

Dooooomi jak tam??? Może juz chlusnelo? :-D

reklama
Nie chce przeoczyc czegos, tak sie tego obawiam... Chce zeby skurcze mocne juz przyszly serio. Wtedy bede wirdziala ze trzeba do szpitala, a nie takie czekanie i wymyslanie czy to juz, czy pojechac.do szpitala, czy zaczekac jeszcze..

Pigula, justa dzięki za pamięć!!!Rzeczywiście zamilklam, choć was czytam. Staram się regularnie by nie nadrabiać miliona stron

Mam sporo na głowie w pracy i stresu. Jeszcze dwa ważne dni poniedziałek i wtorek i pózniej powinno być luźniej :) gorzej, ze czuje, ze na poniedziałek i wtorek nie wszystko mam pod kontrola. Ech.
Ale dziś prawie spakowałam torbę - choć niby jeszcze mam aż 3 tygodnie, to myśle, ze może mała będzie wcześniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry