Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana nie martw sie, bo u Was niekoniecznie coś musi byc uszkodzone. Mysle, ze trzeba, tak jak kiedys pisałam ja i Dzag, podchodzić do niego z drugiej strony, grzechotki pokazywać z drugiej strony itp żeby musiał sie odwrócić.marcysiaa no to teraz mnie zmartwiłaś... mój Oski głowa ciagle w lewo, w prawo nie chce i sie denerwuje gdy np ułoże go na rekach tak zeby patrzyl w prawo. Jak lezy to wygina sie własnie w literke C... cholera jasna, może on tez ma coś zwichnięte? Jak go wyszarpywali z brzucha..bo to tylko tak mozna nazwać, bo ja cała aż latałam po stole...
quchasia no to witaj w klubie. Dziś nawet G mnie zapytał dlaczego Oskar w nocy tak krzyczał głosno jak go karmilam. Dosłownie jakby go obdzierali ze skóry.. Ma tak od jakichś 3 nocy chyba? Próbuje go przystawić a ten ryczy i sie rzuca...Albo jak zmieniam cycusia to to samo, ryk i zamiast złapać i jeść to ten płacze.. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje?