zozzolka
Fanka BB :)
Szkrabek dzieki. Ja jeszcze chwile i też jeździć nie będę.
Dzis sie wkurzylam na rodzinke bo nikt mi pomoc nie chce przy dziecku, kazdy cos wymijajaco burknol. Ponauczali sie ze to ja do nich jeżdżę, a ja dzus sily nie mam i nie mam zamiaru siadac za kierownicę, licze ze moja pociecha pojdzie szybciej spać przynajmniej
.
Dzis sie wkurzylam na rodzinke bo nikt mi pomoc nie chce przy dziecku, kazdy cos wymijajaco burknol. Ponauczali sie ze to ja do nich jeżdżę, a ja dzus sily nie mam i nie mam zamiaru siadac za kierownicę, licze ze moja pociecha pojdzie szybciej spać przynajmniej
Mogłabym zamieszkać w nim.
nie mówiąc już o tym, że nie jestem w stanie podjąć prostej decyzji... dobrze, że już nie pracuję, bo bym sobie zrujnowała reputację 
Nie wytrzymuje juz z tymi migrenami
Te panadole moga sobie w d... wsadzic. Jak sobie pomysle ze mnnie jeszcze nie jedna taka czeka to zyc mi sie odechciewa zwlaszcza ze odrazu przy takim bolu wymiotuje . Ehhh no to sie wyzalilam ..ale juz naprawde nie wiem co ja mam ze soba zrobic.
.Inga jest trudne w wymowie, tak czy inaczej pewnie będzie wołana Iga. I ładniej brzmi. Sorki
. Nie cierpię takiej pogody. Dlaczego nie mamy takiego klimatu, żeby od czerwca do końca sierpnia temperatura wahała się w granicach 23-26stopni