Hey dzieczyny:-) Ja już po remoncie mezus wczoraj dokonczyl salon i mam elegancko teraz
Ale miałam sprzątania wczoraj zanim wanne domylam bo maz myl kuwety i pedzle w wannie i cala lazienke trochę kuchni posprzatalam w salonie ogarnelam w szafach zrobiłam porządek i zrobilo mi się miejsce w komodzie mam 3szuflady dla dzidziusia wiec popralam ciuszków trochę miałam 2prania wczoraj później to pozbierać ale korzystałam bo piekna pogoda była.A na wieczor tak mnie plecy bolały ze nawet pupa bolała ze nie wiedziałam jak się ulozyc żeby usnąć
jeszcze dziś czuje trochę ale nic dziś tez robota mnie czeka sprzątanie gotowanie prasowania to mam na 3dni ale po malu sobie wszystko zrobie bo dostałam ochrzan od meza ze za dużo robie wiec dzi będę robila po malu. Jutro na glukozę jade ciekawe jak tu robia bo rozne historie slyszalam przekonam się jutro
Szkrabek super ze wszystko wporzadku z dzidziusiem

Ale miałam sprzątania wczoraj zanim wanne domylam bo maz myl kuwety i pedzle w wannie i cala lazienke trochę kuchni posprzatalam w salonie ogarnelam w szafach zrobiłam porządek i zrobilo mi się miejsce w komodzie mam 3szuflady dla dzidziusia wiec popralam ciuszków trochę miałam 2prania wczoraj później to pozbierać ale korzystałam bo piekna pogoda była.A na wieczor tak mnie plecy bolały ze nawet pupa bolała ze nie wiedziałam jak się ulozyc żeby usnąć
jeszcze dziś czuje trochę ale nic dziś tez robota mnie czeka sprzątanie gotowanie prasowania to mam na 3dni ale po malu sobie wszystko zrobie bo dostałam ochrzan od meza ze za dużo robie wiec dzi będę robila po malu. Jutro na glukozę jade ciekawe jak tu robia bo rozne historie slyszalam przekonam się jutroSzkrabek super ze wszystko wporzadku z dzidziusiem

) więc od razu musiałam zaliczyć wc, a ostatni raz ok 3 wstałam i napiłam się ciepłego mleka, pogadałam z mężem (bo jeszcze siedział w jadalni i pracował). Noc zaliczam do nieudanych.