Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dostalam dzisiaj zaproszenie od koleznaki do kina na "Oszukane" bylyscie moze na tym filmie.? Slyszalam ze dosc wzruszajacy jest, a nie chce beczec w kinie bo oststnio bardzo wrazliwa jestem na wszytsko
Olettka witaj, ja byłam, troche jest długaśny...ale może dlatego tak mi sie wydawało bo co chwila sikam ;-)
generalnie moze wzruszyć, ale z łzami nie ma co przesadzac, az tak nie ;-)
amethys żartowniś z tego Twojego lekarza... No tak, zagrożona ciąża to sa wyrzeczenia i poświęcenie. Ale czego się nie robi dla maleństwa... meago będxzi dobrze, nie denerwuj się. Czekamy na dobre wieści.
..
meagoczekam na relację )
A jesli chodzi o te "Oszukane" to rano włączam TVN i tam tak okropnie ciągle promują, reklamują i gadają o tej produkcji że mam dość i nawet nie chcę go oglądać. Przez dobre 3 tygodnie codziennie zapraszali obsadę, reżysera...nie wiem, wszystkich! Po premierze co chwila była relacja z kina, no generalnie obrzydzili mi tą produkcję. Ale może za darmo bym poszła Jakoś nie chodzę do kina, szkoda mi pieniędzy już wolę iść na kolację i posiedzieć we 2 niż 2 godziny siedzieć i wąchać popcorn