Jolka- gratulacje! Piękny prezent na dzień mamy!
Maddlena jak się czujesz? Wszystko u Ciebie ok?
Dziewczyny ja dzisiaj zaliczyłam izbę przyjęć. W ciągu dnia zauważyłam, że mam różową wkładkę... No i strasznie mnie to zaniepokoiło, a że nie mogłam się dodzwonić do mojego lekarza to pojechałam do szpitala żeby sprawdzili czy wszystko ok. Zrobili mi usg, zbadali ginekologicznie i podobno wszystko jest dobrze. Nie wiem nadal skąd plamienie. Dostałam duphaston i luteinę pod język. Jutro zadzwonię do swojego lekarza po radę co dalej. A dzisiaj leżę i odpoczywam.
Nie mogę się jakoś zmusić do skopiowania zdjęć. Używam firmowego laptopa do forum, a wszystkie zdjęcia mam na prywatnym i jakoś tak mi schodzi - proszę o chwilę cierpliwości, lada dzień się poprawię!
W czwartek byłam na tych warsztatach Mama to ja, o których pisała Magda86Poznan. Faktycznie było bardzo fajnie, ale 4 godziny siedzenia i ja się trochę zmęczyłam. Ale na pocieszenie na koniec, oprócz tych wszystkich próbek kosmetyków i malutkich skarpetek, wygrałam poduszkę do karmienia piersią. :-) Fajna sprawa, mam nadzieję, że będzie przydatna.
A dziewczyny, czy któraś bierze luteinę pod język? Długo się ona tak rozpuszcza, bo już trzymam i trzymam i nie czuję końca