reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Gusiak super ! :) w końcu każda z nas będzie czuła :) hehehe jeszcze będziemy narzekały jak będzie maleństwo nas tłukło po żebrach ;D ja już się nie mogę doczekać właśnie takich "górek" na brzuchu :D wystającej nóżki czy rączki :D

nonek- miły prezent dla malucha, też sie zarejestrowałam ciekawe czy cos przyślą :), a tak pozatym calkiem fajna ta stronka

gusiak - ​gratulacje kopniaka :) tez juz sie nie moge doczekac takiego wyraźniego :) narazie mam takie male bąbelki i smyrniecia tak mi się wydaje ze to maluch :)

U nas ewakuluja ludzi:no: stan kleski zywiołowej :no: Przy Dunaju zalewa powoli wszystkie miejscowosci:baffled: jest zle...
nas nie siegnie ale nie fajnie to wyglada
Napisze do Was wieczorem:tak:

avocado, na zaufanych stronkach producentów ja bym się nie bała, ale w szpitalach faktycznie przez takie niewinne ankietki różne osoby wyłudzają dane nie koniecznie nawet szpital o tym wie lub chce wiedzieć, w mojej poprzedniej pracy przez takie ankiety wiem, że zbierano dane kobiet, była to firma ubezpieczeniowa...

Bezpłatne próbki dla niemowląt i rodziców
znalazłam taką stronę, są tu odnośniki do stron gdzie można dostać próbki.

reklama
Cześć Dziewczynki!

Karolek bardzo mi przykro, trzymaj się dzielnie :*
Ale Wam zazdroszczę tych ruchów, ja należę do tych puszystych więc raczej nieprędko poczuję :-p i warsztatów też Wam zazdroszczę, bo u mnie nie ma..
Mnie dzisiaj męczyły dziwne sny, najpierw mi się śniło, że koleżanka urodziła córeczkę, a później mój własny poród mi się śnił - pamiętam, że mama mi powiedziała, że mogę się uprzeć na cesarkę a ja jej odpowiedziałam - "nie chcę cesarki, urodzę i wracam do domu!" :-D

Czytałam, że macie problemy z wysokim ciśnieniem, a ja mam od wczoraj bardzo niskie i nie wiem czy się martwić czy nie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry