reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny, stęskniłam się za wami! Żeby nie powtarzać, więcej napisałam w zamkniętym wątku.

U mnie ok, wczoraj miałam badanie z krwi na AFP, czy jak tam się to nazywa. Meago - nasza lekarko, wiesz może jakie są normy? Trochę się denerwuję.

A mnie od kilku dni łapie zgaga morderca. Takiego palenia w przełyku nie czułam nigdy w życiu. Macie na to jakieś sposoby? Po tygodniu przerwy wracam do żywych a nasz maluch powoli staje się Adasiem. Są już postępy ;l)

Całuję!

reklama
Maddlenka - wszystkie jesteśmy z tobą. Myślę, że amniopunkcja powinna dać odpowiedź na wszystkie pytania. 30 procent to dużo i nie dużo, pamiętaj, że o tym, że maluch będzie zdrowy wciąż świadczy całe 70 procent. To sporo!

Dziewczyny no widocznie nie jesteście az tak na bieżąco bo o grupie była jawnie mowa na forum. Skoro nic o tym nie wiedziałyście, to znaczy, że tego po prostu nie doczytałyście z takich czy innych względów. Grupa zamknięta jest dla osób, które udzielają się na forum regularnie. Nie chodzi o to, żeby którąś z Was pomijać tylko o to, żeby forum zamknięte nie zrobiło się drugim otwartym. Jeśli czujecie się pokrzywdzone zwróćcie się do Rojku bo to ona administruje tą grupę.

W tej chwili czuję się pokrzywdzona - pisałam, że nie czytałam forum przez prawie dwa tygodnie bo miałam plamienia i leżałam w łóżku, a nie miałam czasu przeczytać 200 stron postów, ale jeśli z tej przyczyny mam być odrzucona - ok, jakoś to przeboleję. Przykro mi tylko, bo dziewczyny zajmujące się "grupą zamkniętą" mogły napisać do dziewczyn, które się udzielają o grupie i do niej zaprosić.

Trzymajcie się ciepło. Już nie będę Was nudzić.

Ostatnia edycja:
martula my Cie widzimy ze jestes zagladasz i jeszcze chyba 3 osoby napewno dolaczycie nam chodzilo o to ze byly dziewczyny ktore sie pokazaly oznajmily ze sa w ciazy i do dzis ich nie widac:no: takze nie bierz do siebie tego:no:

reklama
meago, widocznie, ja nie wiem, nie przesiadywałam na forum codziennie bo na początku leżałam a potem domykałam swoje sprawy rodzinne i zawodowe i zwyczajnie nie miałam czasu, teraz mam, i chciałabym z Wami pogadac, podzielić się swoimi problemami bo nie mam z kim, juz teraz nawet nie chodzi o jakieś grupy, ale prowadzenie monologu tez zdaje się być bez sensu, koło się zamyka, przepraszam ale tak to z mojego punktu widzenia wygląda i wyjde na zrzęde ale przynajmniej powiem co mi leży na sercu. O!
Mam dziś trudny dzień.. :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry