reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago nie martw się na zapas! na pocieszenie powiem Ci, że mojej szwagierki kot wyskoczył z 3 piętra kamienicy (kamienice mają wyższe piętra niż bloki) i tylko trochę się potłukł, ale od tamtego czasu nie podchodzi do okna ;-) Koty przeważnie lądują na 4 łapach ;-)

Hej jestem w pracy i was czytam, co ja teraz przezywam któras napisała, ze jadła naleśniki z czekoladą. Aż mnie boli w środku tak mocno poczułam te naleśniki, ale mam jedynie kanapki.........az płakać mi się chce:-(:-(:-(gotowa jestem do męza zadzwonić żeby mi przywiózł. To są chyba prawdziwie zachcianki ciazowe

martula1985 - niezła ta historyjka.

Ja mam wrażenie ze jak od początku ciąży do przedwczoraj przytyłam 1,5 kg to teraz w ciągu dwóch dni przytyje kolejne 3 bo moje dziecko zrobiło się bardzo głodne. :-)

7u229n73xrci349t.png

Czesc dziewczyny:-)
Nareszcie piekna pogoda:-) wlasniw siedzę z moim synkiem i chrzesniakiem na placu zabaw nad jeziorem. Jest cudnie brakuje tylko lezaczka i zimnej coli:-)
Meago nie martw sie o kota, mojej mamy kot spadl z 4 pietra i nic mu sie nie stało.
Pisalyscie o sokach ja naszczescie mam robione przez moja mamusie ale pare razy zdazylo mi sie kupic takie malinowe , ktore tak naprawde nie wiele mialy wspolnego z malinami:-(
Dzisiaj odebralam wyniki morfologi i niestety sie pogorszyly, ale to chyba qina tego ze nie moge jesc miesa i dlatego hemoglobina mi spadla. Ale ogolnie jest ok.
Milego dnia dziewczynki:-)
Aha i narobilyscie mi ochoty na nalesniki z truskawkami .. Ahh pychotka

reklama
meago z pierwszego piętra całe szczęście, że z tego bo mamy dwa piętra. Sa barierki, nigdy mi czegoś takiego nie zrobiła, przeszła między szczebelkami bo zobaczyła jakiegoś kota i na moich oczach nie zdarzyłam ja złapać, ale naszczęscie wszystko się skonczyło dobrze;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry