reklama

Mamy listopad 2013

No i żeście mnie popsuły avocado muzyką a brackie analizą lodów :P
Siedzę slucham, odprężam się zamykam oczy i...widzę lody :/
Nie jest mi dane dziś się odprężyć, ktoś z wiertarą od rana dręczy ścianę ..:angry:

reklama
ja zamiast lodów wciągnełam ostre chipsy....hahaha które nich chol....lodów nie przypominają:baffled:

w ogóle mam dzisiaj bardzo kiepski dzien ....avocado dziękuje Ci za tą muzyke

Żyję dziewczyny :-) teściowa też bo jej nie było :-D zapowiedziała się na piątek żebyśmy poszły na używane ciuchy ale ja mam tyyyle na głowie, że mnie chyba nie będzie :-D

ja z Pepco kupiłam dla siebie podkoszulek i pomimo tego, że od początku był taki luźniejszy to po wypraniu jest dopiero oversize.

no bo jak tak gorąco to tylko lody i mrożona kawa
a swoją drogą dziś mówię do mojego R że trzeba do biedronki po mleko zajechać i lody no i oczywiście pierwsze co usłyszałam to że mleko jak woda u nas idzie...bez komentarza to pozostawiłam,,,,dałam R obiad ten je i widzę że duma:crazy:taką minę miał jak myślał i nagle krzyczy do mnie
Kochanie a może byśmy tak krowę kupili....alem się uśmiała
wczoraj konia wałacha ogiera a dziś krowa
jak ja stajni nie mam:baffled:

Kinga ja bym na twoim miejscu test ciążowy zrobiła, bo może faktycznie w ciąży jesteś;-)

A ja wczoraj wieczorem zrobiłam samorobną czekoladę i już pół blaszki zjadłam, a teraz cierpię, bo mi się mega zgaga włączyła.

reklama
Kinga ja bym na twoim miejscu test ciążowy zrobiła, bo może faktycznie w ciąży jesteś;-)

A ja wczoraj wieczorem zrobiłam samorobną czekoladę i już pół blaszki zjadłam, a teraz cierpię, bo mi się mega zgaga włączyła.

Posłucham sie Ciebie i tak zrobie...bo ostanio cos mi sie przytylo, apetyt mega i jakos tak cos w brzuchu mi sie wierci...:-p

Oj z tą zgagą i ja sie zmagam...a teraz to nie wiem nawet od czego ją mam tyle wciągnełam roznych rzeczy ze ciezko stwierdzic...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry