reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja mam dzisiaj wczytę na ser ;) właśnie zajadam kanapki :)

Alicja - a czemu ty jeszcze nie dzielisz się przepisem na tę czekoladę? Zjadłabym!

Ja to wcinam kinder czekoladę. Jak ona mi smakuje!

ursula u mnie dziś też wiercą :(
avocado a mnie mc teraz nie rusza tak chyba że fryty i lody ale cały czas o kebabie myślę :(
a z biedronki polecam lody tez za 0,99 z zielonej budki na patyku smak malinowy albo limonka :) pycha

Oj tak, kanapki z boczkiem , śledź, lody no i śmieciuch z Mc'a za mną chodzi od dawna ale M mi nie chce nic takiego przynieść :/
Zjadłam pomidora z cebulą, 4 kanapki z boczkiem, zaraz lody. M mi kupił już dwie paczki śledzi w sosie musztardowym bo w sklepie zaczyna brakować :/
No i zrzuciłam sobie talerz na stopę aż mi spuchła...
Krowa u mnie też by się przydała bo jak mleka nie piłam tak zaczęłam w ten upał takie dobrze schłodzone idzie jak..woda :sorry2:
marys jakaś zmowa sąsiadów czy coś :/ od rana wiercili, kosili, jeszcze kontener postawili mi pod blokiem i ekipa remontowa wywalała do niego kafelki i gruz...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Przepraszam ze sie nie odzywam ... maz dostal nowa prace i normalnie lipa bo nie ma sie gdzie zatrzymac 180 km nie bedzie jezdzil w jedna strone szuka pokoju ale nic nie ma chyba bedzie spal w aucie.. wiec ja siedze i cos szukam a na hotel juz mu sie kasa skonczyla:-( boszz nerwice mam dzisiaj:-(

Doczytam Was jak uda siemu cos zalatwic bo glowy nie mam tylko o nim mysle:-(

Jeny dziewczyny jak dobrze że nie jestem w tym sama :-) wczoraj wcinałam kebaba bo nie mogłam się powstrzymać...

A dzisiaj to juz jakaś totalna masakra: kromka z almette chrzanowym i kromka z dżemem póżniej kiełbaska z grila i batonik WW na obiad bób a pózniej krówki takie ciągnące i teraz dowalam czereśniami i spogladam na słoik pikli ale buję się z myślami czy zjeść je razem Lionem czy jedno po drugim :-)

reklama
Widze, ze smaki mamy podobne...pomidorek ze smietaną i cebulka pyyycha..mogła bym jesc dzien w dzien..sledzie zagryzac czekolada i lizac przy tym lody...:zawstydzona/y: hehe to ostatnie powiem Wam dziewczyny po głowie mi chodzi..jakas strasznie napalona sie robie:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry