reklama

Mamy listopad 2013

reklama
nonek gratuluje obrony :) i teraz mozesz bezkarnie wypoczywac :-D

ja zwowu w stresie bo to moje dziecie leniwe i prawie w ogole go nie czuje, czasami przelewanko takie ale w zasadzie nic wiecej :( no i kazdy pyta o te ruchy a ja nie czuje no :(

laperedhil - może ja Cie troche pociesze - ja tez nic nie czuje. czasem jakies lekkie smyrniecie ale tak poza tym nic. dzis jade na wizyte i mam nadzieje ze wszystko jest oki!

nonek - gratuluje obrony!

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Ostatnia edycja:
gnosia trzymam kciuki musi byc dobrze:tak:, ja staram sie myslec ze jest dobrze, ale jak mnie pyta mama czy kopie ze powinien to zaczynam panikowac, ale chyba zrobil mamie przyjemnosc i dal lekkiego kuksanca wlasnie :-D

Rojku co do szpitala ja będę rodzić w Narutowicza, pracuje tam mój lekarz. W sumie ja się tam urodziłam, moje siostry też tam rodziły teraz jest po remoncie i wszyscy sobie chwalą :)

amethys - okey - mają do odebrania porodu - personel i sprzęt, ale nie mają sprzętu czy nawet lekarzy do późniejszych działań, specjalistów itd... Coś o tym wiem bo mam do czynienia z bardzo dużą ilością osób w ciąży... Np znajoma teraz była z bliźniakami - chodziła do lekarza, który pracował w szpitalu a i tak w 32tyg bo miała problemy wysłał ja do innego - akurat Kopernika - bo tylko tam zajmą się dziećmi w takim stanie... Ale każdy wie co jest dla nich najlepsze i sam wybiera miejsce porodu (lub nie raz niestety jest zmuszony losowo)....

nonek90; - gratuluję obrony:) Musisz to oblać picolo... :)

laperedhil - ja tez nie dopuszczam do siebie innej mysli jak tylko tą ze wszystko jest oki! W pierwszej ciąży tak nie miałam a teraz jakas panikara ze mnie. Moze bedzie lepiej po wizycie!

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Nonek - kochana no nie mogło być inaczej, Pani Magister :****

A ja zaraz zamorduje psa sąsiadów - owczarka niemieckiego. Ten idiota szczeka na wszystko i na nic a mi zaraz głowa pęknie;/ Ujada od dobrych dwóch godzin!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry