• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Oj oj nieładnie avocado! Na takie pokuszenie nas wodzić! :no::no::-p

A co ty masz zamiar rodzić w 10 minut, że się boisz, że 13km nie przejedziesz?
Do pierwszego porodu jechałam 36km, a teraz się zastanawiam, czy nie wybrać tego, do którego musiałabym jechać 60km :)

Zastanawiam się dziewczyny, czy przy wyborze zwracanie uwagę też na to, czy od razu dostajecie dziecko, czy stosuja ochrone krocza, czy jest znieczulenie?

Proszę o głosiki Koalicja dla wcześniaka
[url]http://www.petycje.pl/9659

[/URL]
dziewczyny wiecie że opiekuje się swoją babcią.jest to praca na cały etat 7 dni w tygodniu,ale nie narzekam.Do tej pory dostawałam na babcię zasiłek pielęgnacyjny w kwocie 560 zł.To nie jest wiele ale zawsze coś.Od 30 czerwca odebrano mi prawo do tego zasiłku bo tak się zmieniły ustawy że odebrano je wszystkim z mety.....od tak.Jeśli możecie wejdzcie na stronkę petycji i oddajcie głos na tak.Bardzo ważne jest to aby po oddaniu głosu wejść na swoją pocztę i potwierdzić oddany głos.Innaczej będzie on nie ważny.Dziękuję wszystkim

Ostatnia edycja:
no ja bede jutro dzwonila do szkoly rodzenia, i tam polozna jest z tego szpitala, w ktorym chyba bede rodzila to na zajeciach dowiem sie co i jak, ale napewno bede chciala zeby male bylo przy mnie - a od siostry wiem ze tak jest, no i ta ochrona krocza to tez wazne dla mnie, znieczulenie poki co nie bo sie jego bardziej boje niz bolu zobaczymy w listopadzie jak bede spiewala :D
powoli musze zaczac kupowac cos dla siebie jakies koszule, kapcie ja nic takiego nie mam co sie bedzie nadawalo ..

rojku zmien prosze imie mojego malucha w liscie z Maxa - na Tytus :)

brackiee chetnie oddam bo mojej mamie tez zabrano ten zasilek na babcie, a nie chce mi sie mowic jakie sa koszta pieluch i calej reszty, mieszkanie i jedzenie - dadza grosze a za chwile zabieraja bo im w budzecie za malo! ja bym tych #@T$#T#$ w ciemnej uliczce to ......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry