reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

kamilka87 z moją babcią wszystko wporządku chyba jakiś chochlik się wkradł ;)
Zdrówka dla synka :) i witaj z powrotem, ja po 2 tyg miałam jakies 100 stron i tez zrezygnowałam z nadrabiania :)

zwolineczka gondolka ma jakieś 74cm na długość i 34 cm na szerokość tak mniej wiecej nie wiem bo nie mierzyłam tej mojej dokładnie ale wiekszość wózków taką ma. W czwartek odbiore to dokladnie moge pomierzyć i zdjecia wrzuce. wiec mam nadzieje ze sie spokojnie zmiesci maluch. Dziewczyna od ktorej kupuje urodziła we wrześniu i jej dzieciak przejezdził w niej do kwietnia

Ostatnia edycja:
reklama
Meago - nie wiem własnie ile dni mam brać antybiotyk nic lekarz mi nie mówił a moja ginekolog jest na urlopie do niedzieli myślę że 3 dni minimum,lekką poprawe widze gardło już mniej boli.A mam jeszcze pytanie temp. 37 stopni utrzymuje sie nonstop na to nie zażywać apapu ?? Wczoraj mialam 37,5 to sobie 1 apap zażyłam.A dziś jeszcze nie.A co do ochrony mam BIOTYK.Zażywam sobie raz dziennie.

Annie- Udanej wizyty.

reklama
Do góry