czekoladka21
Mama Nadzi :*
meago - też tak słyszałam właśnie że od tego tygodnia ale już czułam stópki na moim brzuchu i paluszki a teraz niestety czuje je koło pęcherza ale ważne ze z mała wszystko dobrze.
Waży już 1150g zobaczyłam sobie na ekranie jak się ubierałam bo tak to oni mi nic nie powiedzieli tyle że dziecko rozwija się prawidłowo co to terminu z miesiączki bo dokładnie wychodzi 16 listopad.
Waży już 1150g zobaczyłam sobie na ekranie jak się ubierałam bo tak to oni mi nic nie powiedzieli tyle że dziecko rozwija się prawidłowo co to terminu z miesiączki bo dokładnie wychodzi 16 listopad.

On zarabia, teściowa zarabia, brat M zarabia, tylko jego żona nie. Stać go na lepszy opał, ale on woli sobie za to maszynę kupić, którą użyje tylko parę razy, albo wogóle i będzie się po rodzinie chwalił, że on taką ma. Wczoraj narzekał, że teściowa na ognisko kupiła kiełbasę za 12zł/kg, a nie za 30, a on by se zjadł lepszą, a grosza na nią nie dał. Mój M kupował piwa, to miał halo do niego, że kupił harnasia, a nie żywca. Przygotowaliśmy całe ognisko, wszystko od a do z, a on narzeka, że mu kawy nie zanieśliśmy, tylko musiał sobie zrobić i przynieść sam. Dobra, koniec marudzenia, bo mógł się trafić gorszy