Witam się z rana - jeszcze w łóżeczku z laptopem

tradycyjnie wstałam jak M do pracy wychodził i siedzę w necie i grzebię. Teraz szukam przepisów, mam plan zrobić w weekend zapiekankę warstwową z cukinią, bakłażanem, pomidorami, papryką i mielonym, na spód chyba dam ziemniaki w plastrach. Nie mogę znaleźć takiego przepisu, o jaki mi chodzi, więc będę improwizować
Dziś ciąg dalszy walki z pokoikiem dziecięcym, przez to mam zaniedbane mieszkanie - chyba dziś też posprzątam, bo podłoga lepi się, że hej
Te mebelki, które dostałam od przyjaciółki są mało pakowne :/ tzn. planuję dokupić regalik taki wąski ala słupek, żeby jeszcze ciuszki poukładać, bo mi się nie pomieści wszystko.
Mam takie mebelki:
HENSVIK Szafa - IKEA
HENSVIK Szafa z półkami - IKEA
ursula to zaszalałaś z tymi zakupami, ale właśnie tak jest. Nawrzucasz do koszyka rzeczy, które pokończyły się w domu i już jest 200, a gdzie inne? I tak jest zawsze w tych sklepach. A to gniazdo jest przydatne? Nie rozważałam kupna w sumie...
akaiah nie dziwię się, że maszynki nie ruszałaś co chwilę jesteś "tam operowana" przez swojego lekarza. Ze strachu też bym nie ruszała. Nie przejmuj się, a w szpitalu, jeśli im by przeszkadzało to nie wiem, czy sami nie golą jak przed operacją, ale nie wiem tego na pewno.
Jak słyszę o nacinaniu krocza to mi słabo... w ogóle mi słabo na myśl o porodzie

panikowanie dozwolone od 34 tc.?

Ok, zbieram siły :-)
Miłego dnia