reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Natalunia trzymaj się. Będzie dobrze!

Kaskaleczna a przygoda faktycznie niemiła, obyś się nie przeziębiła. U mnie mąż też do 19 pracuje, więc w domu jest przed 20. Na razie sobie świetnie daję radę, więc nie czuję się porzucona :) Może później będzie gorzej i będzie mi bardziej potrzebny, ale cóż, trzeba sobie dawać radę samemu. M przy dodatkowej pracy naprawdę mało ma wolnych dni. W razie czego zawsze mam rodziców i brata niedaleko, gdyby coś się działo.

Laperedhil - to i ja następnym razem zapytam :) Może coś dadzą... Tyle kasy zawsze się zostawia.

Ja znowu obudziłam się, jak M wstawał do pracy. Mały daje mi od wczoraj czadu, normalnie nie wiem, co tam robi. ALe kuksańce ogromne i ciągle się wypina. Wieczorem nie mogłam się ułożyć na kanapie przed tv, a i potem w sypialni miałam problem. Jakoś usnęłam. Teraz też próbuje szaleć, ale na razie dość łagodnie. Co on tam wyprawia? :) Może miejscówkę znowu zmienia...

Dziś jadę do rossmanna pooglądać i może coś kupić. Wyrobię sobie kartę rosnę, bo narobiłyście smaku. Może mi któraś napisać w skrócie, co ona daje? I czy też zakupy on-line wchodzą w grę?

Miłego i spokojnego dnia wszystkim. A co z nonek? Coś przegapiłam? Rojku pozdrów ursulę, jakbyś miała z nią kontakt.

Witam Was kobietki z rana!

natalunia - trzymam mocno kciuki zeby wszystko było ok!

aaga84 - karta rossne daje na początku chyba 3% zniżki i jak są jakies promocje to trafia sie nawet 10% ale to na wybrane produkty dla dzieciaczków. Nie są to duże zniżki ale 1 czy 2 zł zawsze mniej.

Rojku - nie zdążyłam wczoraj na pociąg:-D:-D:-D

Ja mam już wszystkie rzeczy dla córci przygotowane, udało mi sie je poprac i wysuszyc na powietrzu jak było jeszcze ciepło. Gorzej ze mną. Dla siebie nie mam nic przygotowanego. Nie wiem na co czekam:no:

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Kaskaleczna i gnosia dziękuję bardzo. Myślę, że tyle info mi wystarczy, resztę doczytam :)
a Ty kaskaleczna leż i kuruj się. Herbatka z sokiem malinowym i cytrynką, ciepła kołderka i sen. Trzymaj się.

Zaraz jadę do rossmanna i do biblioteki. No normalnie nie usiedzę w jednym miejscu :) Jak nie mam co w domu robi, to poza nim coś wynajdę :) powera mam ostatnio.

kaskaleczna - kochana leż i kuruj się ,gorącą herbatkę z miodkiem i cytryną wypij , a jak wyzdrowiejesz w nagrode napij się winka!

Ja lece do miasta po coś na obiad, jak ja nienawidze gotować. Dobrze ze juz synek chodzi do prezdszkola i je na miejscu, bo tak to do złobka przez dwa lata o 5 rano musiałam wstawac zeby mu ciepły obiadek przygotowywac.

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry