reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

o matko! ale miałaś nie przyjemności! ale widać że w Anglii opieka jest na wysokim poziomie!
oby tylko tera do terminu i wszystko będzie dobrze!
a nie wiadomo czym jest przyczyna?

odpoczywaj natalko! bo zycie pod twoim serduszkiem jest najwazniejsze :*

reklama
kaaroo przyczyna no moje nerki ktore mam tak od ok 10 lat w gorszym stanie... odpoczywam bynajmniej staram sie... choc od marca jak dowiedzialam sie o ciazy to praktycznie caly czas leze... Zalecenia lekarskie.
Teraz gdy Malutki nasz nie rusza sie dluzszy czas to strasznie sie martwie bo wiem co w moim organizmie moze sie zaczac dziac, ale mamy silnego i bardzo dzielnego Synka i czekamy na niego z utesknieniem..

to już końcóweczka :) pewnie odliczasz czas :)
mi strasznie szybko, aż za szybko czas leci :) cała ciąża mi zleciała jak jeden tydzień :p
a teraz, to już wgl speedy gonzales :-D

heh pewnie ze odliczamy.. juz nawet w Polsce z nami licza, i kazdy niemoze sie doczekac zdjec Malucha i podgladania na skypie. No Tobie juz malutko wogole dni zostalo... tak cale te 9 msc to tak mija ze szok a pamietam jak test robilam jakby to dzis bylo...

reklama
Do góry