reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
leki za darmo? u nas wszystko drogie jak cholibka, do dentysty jak na fundusz to 1.5 miesiaca czekasz.

u nas jest jeden taki lekarz ze do niego 2-3 miesiace do przodu zapisuja. ja chodze do troche mniej obleganego, ale moim zdaniem rownie dobrego.

no to sie nie dziwie ze prywatnie, dosc dlugo. tutaj nie ma wizyt u ginekologa, tylko z polozna spotkania, niema badan wewnatrz- uwazaja ze ingerencja w cialo kobiety w ciazy jest niepotrzebna, jest takowa jesli istnije zagrozenie dla Dzidzi

ja chodze do faceta, na poczatku troche dziwnie, ale teraz luzik :) najbardziej mnie denerwuje to, ze u nas sa zapisy na godziny a i tak jak wchodze do gina i on szuka mnie na liscie to pelno babek za mna jest juz po wizycie. po cholere sie zapisuje jak i tak przychodzi wczesniej. grrrr :-/

ja jak dostaje recepty na leki to jak by nie bylo widac brzuszka to pokazuje karte ktora mnie uprawnia do bezplatnych lekow i tyle, jesli sie dobrze postarac to nawet na mleko, witaminy dla Dzidzi po porodzie dostaje sie kase.. Ta babka z ktora sie dzis widzielismy to wlasnie sprawdza jak w domu jest, czy Dzidzia zadbana,niema zadnych siniakow czy cos w tym stylu.. pyta jak finanse, jesli sie jej powie ze jakis problem jest z kasa to pomoze zeby jakis zasilek dostac itd. wogole fajna babka ta nasza.

a u nas alkoholizm uznawany jest za chorobe i alkoholik dostanie wszelkie zapomogi. a mojej znajomej dochod przekroczyl 26 gr !!GROSZY!! na osobe i nie przyznali jej zapomogi. Polskie prawo.

reklama
Do góry