reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Ja mam na plusie 15 kg, ale czuje się jakbym miała z 50kg i do tego raczej małe dziecko. Oj będzie cieżko zgubić po porodzie :(
Kika - może i nie uskoczę za wysoko, ale mentalnie mój duch na pewno będzie fikał aż do sufitu, jak Tygrysek z Kubusia Puchatka hehehehehheheh

reklama
Witam Was! Czy mogę do Was dołączyć? :-)

Gratuluje Wszystkim Mamusią, które cieszą się swoimi pociechami i trzymam kciuki za te z Was, które jeszcze czekają!!!!

Mój synuś urodził się 17 listopada waga 3480 i 53 cm na start dostał 10-tkę :-) przenoszony był 3 dni ;-) Poród siłami natury, ale głównie stymulowany oksytocyną, gdyż wody mi odeszły, a po 5 godzinach nadal nie było skurczów :no: To moja druga ciąża i tak jak po pierwszej mówiłam, że mogę rodzić kolejne dzieci tak teraz pasuję ;-)

Jak na razie mam złote dziecko, które śpi od 2 do 4 godzin i budzi się tylko na cycusia :-) mam nadzieje że mu już tak zostanie :tak:

Pozdrawiam Was!

natalia - ja przytyłam 30 kg, po wyjściu ze szpitala ( 6 dni ) miałam już 15 mniej... teraz też czuję, że ubywam... Ale wiem, że te kg pod koniec już męczą mocno. Dziewczyny trzymam kciuki, żebyście spokojnie, bez uciążliwości ostatnich dni, doczekały szczęścia :) to już naprawdę niedługo :)

andzioszka
rojku
GRATULACJE

hej! gratuluję rozpakowanym :)

U nas bez zmian, w środę odpadł kikut z czego sie bardzo cieszę...spędzał mi sen z powiek.
Marysia tylko dzisiaj trochę bardziej marudna... no ale ma już dwa tygodnie... i ja troche mniej uważam z jedzeniem... i to pewnie dlateg

Oczekujace - trzymam za Was kciuki.

cześć Dziewczyny:)trochę późno sie zdecydowałam napisac ale i ja czekam na moje malenstwo termin mamy na jutro ale ... chyba jeszcze poczekamy na naszą zosienkę:) podrawiam

Hej Dziewczyny! Tesknie strasznie za Wami,ale niestety nie mam juz tyle czasu, co podczas ciazy :p zazdroszcze Wam oczekujace :-p trzymam za Was kciuki!
Gratulacje nowo upieczonym mamusiom! :-*
Moja Milencia zdrowiutenka i rosnie jak na drozdzach! Wczoraj miala chrzest :-) jak ten czas leci! :-)
Mamusie,prosze poleccie mi cos na zaparcia u Malej, biedna meczy sie kilka godzin dziennie nie mogac zrobic kupki, a ja probuje tylko masazy. Moge jej jeszcze jakos pomoc?

Buziaki!

Maagsia a dawałaś małej czopki?? doraźnie pomagają, ale po co ma się męczyć po czopku szybko zrobi kupę. Szybko zdecydowaliście się na chrzest:) i tak zastanawiam się czego Ty Nam nierozpakowanym zazdrościsz, zapomniałaś już jak ciężko z brzucholem lepiej maleństwo tulić do siebie:-):-):-)

reklama
Do góry