reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

ewelina ogromne gratulacje :)
dziś mieliśmy tragiczną noc. Po pierwsze synek wyspał się w dzień, a po drugie coś mu było. Był strasznie marudny, niespokojny i nie spałam do 4.30. Teraz karmienie, oczywiście usypia podczas. Myślę, że był zagazowany, do tego kupki, ulewał, przebieranie, wypluwanie smoka, potem chce smoka i tak co 3 min. Jestem padnięta i zdemotywowana po tej nocy. Aż boję się kolejnej...

reklama
hej :)
na bolalace suty jest jeden domowy sposob ja uzywalam tez go otoz oklady z kapusty :))

u nas ok, mala kocha spacerki nie spi na nich ale oglada swiat :)
lozeczko coraz bardziej toleruje

karoo kapusta mi na zastoj poomogla anie na rany na sutkach.............zreszta kapusta hamuje laktacje dlatego poki brak zastojow nie uzywam jej:)

dzisiaj mielismy szczepienia-maly dzielny byl a to az trzy uklucia. teraz spi u babci-od razu odwiedzilismy.
katarek jak narazie nie przechodzi....i splywa do buzi;( ale lekarka nic nam nie przypisala i pozwolila nawet zaszczepic.,
bedziemy walczyc dalej sami z glutem:)

Hej dziewczyny dopiero dziś wyszliśmy zeszpitala mały napierw miał żółtaczkę potem, pępek zaczerwieniony zresztą nadal ma ale wypuścili nas cieszę się ogromnie zastanawiam się co u Natali miała mieć wywoływany poród a u cisza........

witam :) nie udało mi sie załapac na listopad choc termin mialam na 25.11 to córeczka sie nie spieszyła i na swiiat przyszła 02.12 czyli zostałam grudniową mamuska :) wlaśnie gdzie jest Nati???

reklama
Do góry