reklama
meago- ja czuje sie super... dostalam dzisiaj tyle energi ze ogarnelam prasowanie z 2 tygodni wkoncu zawiesilam po 3 dniach firanki z prania i ugotowałam obiad i wstawilam warzywa na salatke jarzynowa
ogolenie fajnie...
Ja mam nadzieje ze ta ciaze lepiej zniose niz poprzednia choc zaczynam z wiekszym bagazem kg niz w pierwszej ale chociaz juz wiem czego nie jesc duzo nie pic i zglosic ginekolog ze mialam problemy z hormonami w 1 ciazy bo w ostatnie 2 miesiace przytylam az 15 kg takze cialo omalo mi sie nie rozerwalo
i szalenie mnie ciekawi jak to jest miec 2 dzieci

Ja mam nadzieje ze ta ciaze lepiej zniose niz poprzednia choc zaczynam z wiekszym bagazem kg niz w pierwszej ale chociaz juz wiem czego nie jesc duzo nie pic i zglosic ginekolog ze mialam problemy z hormonami w 1 ciazy bo w ostatnie 2 miesiace przytylam az 15 kg takze cialo omalo mi sie nie rozerwalo
i szalenie mnie ciekawi jak to jest miec 2 dzieci

Ja sie jeszcze nie przedstawilam
Wiec tak mam na Imie Sara mam 22 lata mam juz 3 letnia coreczke
W sobote wykonalam 2 testy i ukazaly mi sie dwie slabiutkie kreseczki a dzisiaj wykonalalam jeszcze jeden i juz dwie wyrazne kreski
)Bardzo sie ciesze
Kamilka87 podobnie jak ty zastanawiam sie jak to jest miec dwa skarby
Pozdrawiam
Kamilka87 podobnie jak ty zastanawiam sie jak to jest miec dwa skarby
majeczka02
Fanka BB :)
Gratuluję przyszłym Mamusiom Listopadowym 2013
Moje dzieciaczki też są z listopada synek z 2 ('08) a córunia z 26 ('11).
Życzę Wam spokojnej ciąży i ekspresowego porodu
I przyjaźni zawartych tu na lata:-)

Moje dzieciaczki też są z listopada synek z 2 ('08) a córunia z 26 ('11).
Życzę Wam spokojnej ciąży i ekspresowego porodu

I przyjaźni zawartych tu na lata:-)
Hej dziewczyny
Przywitałyscie sie i gdzie jestescie??
Ja dzis kiepska noc mialam straszne mialam skurcze w nogach. Do tego synek wstal o 6 i bajki sobie wlaczyl... a potem "Mamo mleko" ehhh
Ale na szczescie juz w miare dobrze sie czuje. Czekam na sasiadke zeby poszla ze mna zapisac sie do lekarza bo ja nie wiem czy sie dogadam
Limonka wzywam Cie !! Pisz jak masz z ciałem problem pomoge:-)
Przywitałyscie sie i gdzie jestescie??
Ja dzis kiepska noc mialam straszne mialam skurcze w nogach. Do tego synek wstal o 6 i bajki sobie wlaczyl... a potem "Mamo mleko" ehhh
Ale na szczescie juz w miare dobrze sie czuje. Czekam na sasiadke zeby poszla ze mna zapisac sie do lekarza bo ja nie wiem czy sie dogadam

Limonka wzywam Cie !! Pisz jak masz z ciałem problem pomoge:-)
Cześć dziewczynki;-)
Jak się kochane czujecie? Jak objawy?U mnie jak na razie objawów brak oprócz tego, że nie mam apetytu.
Kamilka87 ja tez się zastanawiam jak to jest mieć 2 dzieci i jestem też pełn obaw czy sobie dam radę
, ale mam nadzieję że jakoś to wszystko ogarne.
Kochane, a kiedy idziecie do lekarza, a może jesteście już po?
Miłego dnia:-)
Jak się kochane czujecie? Jak objawy?U mnie jak na razie objawów brak oprócz tego, że nie mam apetytu.
Kamilka87 ja tez się zastanawiam jak to jest mieć 2 dzieci i jestem też pełn obaw czy sobie dam radę

Kochane, a kiedy idziecie do lekarza, a może jesteście już po?
Miłego dnia:-)
P
patu$ka
Gość
dziewczyny jakie mailyscie pierwsze objawy??? tyz po owulacji czy dopiero po terminie @? Jesli @ nie przyjdzie i tescior pokaze II to i ja tu dolacze
burza- ja dopiero mam w zamiarze isc do lekarza ale w przyszłym tygodniu
patuska- ja mialam taka sytacje ze bralam tabletki na infekcje po nich odrazu bzyk bzyk i 3 dni pozniej mialam w sluzie 3 nitki krwi po kolejnych 3 dniach poczułam silny bol az sie zwinełam i pozniej juz nic ale dalo mi to do myslenia... i od tamtej pory ciagle kreciło mi sie w glowie
test robilam w 23 dc i juz byla ledwo widoczna kreseczka potem za 2 dni drugi i tez a wczoraj po dniu planowanej @ wyszla juz konkretna:-)
patuska- ja mialam taka sytacje ze bralam tabletki na infekcje po nich odrazu bzyk bzyk i 3 dni pozniej mialam w sluzie 3 nitki krwi po kolejnych 3 dniach poczułam silny bol az sie zwinełam i pozniej juz nic ale dalo mi to do myslenia... i od tamtej pory ciagle kreciło mi sie w glowie

test robilam w 23 dc i juz byla ledwo widoczna kreseczka potem za 2 dni drugi i tez a wczoraj po dniu planowanej @ wyszla juz konkretna:-)
reklama
No nareszcie się tutaj coś rozkręca
ja obudziłam się z kurami po przed 5.00 i później nie mogłam zasnąć więc pozbierałam sie do pracy na 7.00 i teraz mi same oczy lecą.
Apetyt mam taki że konia z kopytami bym polknęła
Póki co to strasznie mnie bolą piersi. Dotknąć sie nie mogę o spaniu na brzuchu czy na boku już nie wspominająć
Powiedzcie mi czy macie jakieś bóle w podbrzuszu tzn. bardziej takie uczucie rozciągania?

Apetyt mam taki że konia z kopytami bym polknęła

Póki co to strasznie mnie bolą piersi. Dotknąć sie nie mogę o spaniu na brzuchu czy na boku już nie wspominająć

Powiedzcie mi czy macie jakieś bóle w podbrzuszu tzn. bardziej takie uczucie rozciągania?