reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago- ja czuje sie super... dostalam dzisiaj tyle energi ze ogarnelam prasowanie z 2 tygodni wkoncu zawiesilam po 3 dniach firanki z prania i ugotowałam obiad i wstawilam warzywa na salatke jarzynowa:tak: ogolenie fajnie...

Ja mam nadzieje ze ta ciaze lepiej zniose niz poprzednia choc zaczynam z wiekszym bagazem kg niz w pierwszej ale chociaz juz wiem czego nie jesc duzo nie pic i zglosic ginekolog ze mialam problemy z hormonami w 1 ciazy bo w ostatnie 2 miesiace przytylam az 15 kg takze cialo omalo mi sie nie rozerwalo

i szalenie mnie ciekawi jak to jest miec 2 dzieci:-D

Ja sie jeszcze nie przedstawilam:) Wiec tak mam na Imie Sara mam 22 lata mam juz 3 letnia coreczke:)W sobote wykonalam 2 testy i ukazaly mi sie dwie slabiutkie kreseczki a dzisiaj wykonalalam jeszcze jeden i juz dwie wyrazne kreski:))Bardzo sie ciesze:)
Kamilka87 podobnie jak ty zastanawiam sie jak to jest miec dwa skarby:) Pozdrawiam

Gratuluję przyszłym Mamusiom Listopadowym 2013:-D
Moje dzieciaczki też są z listopada synek z 2 ('08) a córunia z 26 ('11).
Życzę Wam spokojnej ciąży i ekspresowego porodu:tak:
I przyjaźni zawartych tu na lata:-)

Hej dziewczyny

Przywitałyscie sie i gdzie jestescie??

Ja dzis kiepska noc mialam straszne mialam skurcze w nogach. Do tego synek wstal o 6 i bajki sobie wlaczyl... a potem "Mamo mleko" ehhh
Ale na szczescie juz w miare dobrze sie czuje. Czekam na sasiadke zeby poszla ze mna zapisac sie do lekarza bo ja nie wiem czy sie dogadam :zawstydzona/y:

Limonka wzywam Cie !! Pisz jak masz z ciałem problem pomoge:-)

Cześć dziewczynki;-)
Jak się kochane czujecie? Jak objawy?U mnie jak na razie objawów brak oprócz tego, że nie mam apetytu.
Kamilka87 ja tez się zastanawiam jak to jest mieć 2 dzieci i jestem też pełn obaw czy sobie dam radę:blink:, ale mam nadzieję że jakoś to wszystko ogarne.
Kochane, a kiedy idziecie do lekarza, a może jesteście już po?
Miłego dnia:-)

dziewczyny jakie mailyscie pierwsze objawy??? tyz po owulacji czy dopiero po terminie @? Jesli @ nie przyjdzie i tescior pokaze II to i ja tu dolacze:)

burza- ja dopiero mam w zamiarze isc do lekarza ale w przyszłym tygodniu

patuska- ja mialam taka sytacje ze bralam tabletki na infekcje po nich odrazu bzyk bzyk i 3 dni pozniej mialam w sluzie 3 nitki krwi po kolejnych 3 dniach poczułam silny bol az sie zwinełam i pozniej juz nic ale dalo mi to do myslenia... i od tamtej pory ciagle kreciło mi sie w glowie:baffled:
test robilam w 23 dc i juz byla ledwo widoczna kreseczka potem za 2 dni drugi i tez a wczoraj po dniu planowanej @ wyszla juz konkretna:-)

reklama
No nareszcie się tutaj coś rozkręca :tak: ja obudziłam się z kurami po przed 5.00 i później nie mogłam zasnąć więc pozbierałam sie do pracy na 7.00 i teraz mi same oczy lecą.
Apetyt mam taki że konia z kopytami bym polknęła :szok:
Póki co to strasznie mnie bolą piersi. Dotknąć sie nie mogę o spaniu na brzuchu czy na boku już nie wspominająć :no:

Powiedzcie mi czy macie jakieś bóle w podbrzuszu tzn. bardziej takie uczucie rozciągania?

Do góry