reklama

Mamy listopad 2013

Hej Dziewczyny!!!
To ja też się do was dołączę :) W sobotę wykonałam teścik i wyszły dwie kreseczki. Jednak to do mnie nie dociera, ciągle myślę że dostanę okres (choć już dwa dni po terminie). W lutym z mężem podjęliśmy decyzje o podjęciach starań i bum...
Mam 28 lat a to moja pierwsza ciąża. Jutra idę na badanie krwi żeby upewnić się na 100%. I zastanawiam się kiedy najlepiej umówić na wizytę do lekarza?
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :)

reklama
Ank4 super, że do nas dołączyłaś. fajnie że jest nas coraz więcej.:-)
Ja jestem w 5 tygodniu ciazy i do lekarza wybieram się za jakieś 2 tygodnie.

Meago ja mieszkam w Londynie i tutaj jest tak ze najpierw kontaktujesz sie z lekarzem pierwszego kontaktu, on wypisuje papiery wysyla je do szpitala i okolo 10 -12 tyg ciazy szpital kontaktuje sie z toba i wyznacza termin na pierwsze usg:)

Hej dzierwczyny

Ja na odmiane spac nie moge:-( Cala noc sie wierciłam kreciłam bolaly mnie pachwiny:baffled:

Synek zostal w domu bo przez noc bardzo kaslal i do tej pory ale dalam mu juz Flegaminke bo strasznie mokry ma... i przez weekend moze sie podkuruje... :sorry2:

Ja we wtorek bede miala badania krwi.. i co ciekawe dowiedziałam sie ze juz mi powiedza jaka grupe krwi bedzie mialo moje dziecko:szok: tylko ze to sprawdzaja tylko jak mialo sie w pierwszej ciazy konflikt:tak:

kamilka fajnie będziesz miała już pierwsze informacje o swojej fasolince :-D

ja mam różnie z tym spaniem czasami jak padnę to śpię i mam biedę wstać do pracy rano a czasami się wiercę w nocy bo mnie coś zakłuje albo zaboli :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry