reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Meago- ja mialam z mezem z synem tez bo ja mam - maz ma + i syn przyjal + wiec mialam konflikt zaczyna sie on juz po zagniezdzeniu o ile dziecko przyjmuje krew + . Bo niezgodnosc jest wtedy jak ja mam Rh- maz Rh+ a dziecko przyjmie Rh - . A konflikt serologiczny jak dziecko przyjmie Rh+. Namieszalam strasznie ale chyba wiesz o co chodzi?

Teraz sprawdza chyba to na zasadzie przybywania przeciwcial... Jesli one beda wzrastac w krwi to bedzie znaczylo ze 2 babel tez ma grupe krwi + jesli nie beda wzrastac ma grupe moja - .

Czuje ze juz mnie lamie spanie..ale nie wiem czy sie klasc czy nie bo zdzremne sie teraz a potem znow nie bede spala w nocy:/

Ostatnia edycja:
reklama
Meago a kim jestes z zawodu?? :)

Ja sie nie gniewam tylko przerabialam ten konflikt nie tylko na sobie ale jeszcze w szkole a ze mialam niezla babe z biologi medycznej to wiele nie dala nam zapomniec z zajec:D hehe

Takze teraz mam nie dosc miesniaki to moze byc kolejny konflikt i tak czy siak od poczatku bedzie ciaza zagrozona:/

meago super:-):-):tak: w razie co mozemz walic do ciebie z problemami ??

Ja jestem fizjoterapeutka i masazystka:-) .

meago chetnie ale ktora do ktorej przyleci??:-D

Jak masuje kogos w rodzinie to moj synek leci i chce pomagac wtedy babci czy cioci masuje reke lub noge:-D widok niedoopisania i mega smieszny. Ale wole jednak bardziej rehabilitacje dziecieca :sorry2:

reklama
Do góry