reklama
Pryzpomnialo mi sie ze ktras pytała o reakcje meża
My staralismy sie z mezem o dzidziusia wiec jak nadchodził dzien testowania i ja i on czekal.
Ostatni test ktory zrobiłam mialam zrobic z nim ale niestety nie chcialo mi sie wstac o 4 rano kiedy szykował sie do pracy i zrobilam o 7 i zaraz smska mu wysłalam :-) Jak przyszedł bardzo sie cieszył
Podejrzewam że wszyscy u nas bardzo sie uciesza poza moja tesciowa:-( ale czekamy do 3 miesiacy z info..

My staralismy sie z mezem o dzidziusia wiec jak nadchodził dzien testowania i ja i on czekal.
Ostatni test ktory zrobiłam mialam zrobic z nim ale niestety nie chcialo mi sie wstac o 4 rano kiedy szykował sie do pracy i zrobilam o 7 i zaraz smska mu wysłalam :-) Jak przyszedł bardzo sie cieszył

Podejrzewam że wszyscy u nas bardzo sie uciesza poza moja tesciowa:-( ale czekamy do 3 miesiacy z info..
magenta :)
Fanka BB :)
Hej mam nadzieje ze milo mnie przyjmiecie
tak mniej wiecej wychodzi mi termin na listopad ale hihi na wizyte chyba dopiero w piatek
to moje drugie bobo wczesniej planowane (córeczka ) a teraz wpadka na tabletkach anty :/ ale powoli sie juz oswajam z mysla o drugiej ciazy
jeszcze moze super sie nie ciesze bo nie bylam przygotowana psychicznie na druga ciaze
ale..
wiem o ciazy od dwoch dni wiec jeszcze lekki szok jak dla mnie 

remember.me
Fanka BB :)
Dzien Dobry. Mnie brzuch boli dalej zauwazylam ze bardziej boli jak leze i promieniuje na plecy wiec staram sie jak najwiecej ruszac
podobno po clo przy pco mozna zajsc w mnoga ciaze. Ale by byly jaja
hehe posprzatalam i czekam na klientow. Klientow jak klientow jak zwal tak zwal. Bedzie sesja rodzinna i bedzie wesolo
przestane na chwile o tym moim brzuchu myslec jak nie mysle to nie boli
co do tego jak zareagowal moj Maz ... Przestraszyl sie i ucieszyl. Przestraszyl bo bardzo przezywal to co stalo sie z poprzednia ciaza. Byl przy mnie w kazdej sekundzie bardzo nas to do siebie zblizylo. Martwi sie bardzo ale stara sie tego nie okazywac. Mysle ze dopiero do nas to zaczyna docierac bo po ponad 2 latach negatywnych testo 2 kreski wywoluja niedowierzanie
kolezanki truja mi zebym poszla na zwolnienie. Probuje im uswiadomic ze jesli nie bedzie ku temu wskazan lekarskich to nie chce bo mi sie w domu czas dluzy ale ciezko im przegadac
strasznie mnie to wkurza
witaj magenta! Cieszymy sie Twoim malutkim szczesciem
co do tego jak zareagowal moj Maz ... Przestraszyl sie i ucieszyl. Przestraszyl bo bardzo przezywal to co stalo sie z poprzednia ciaza. Byl przy mnie w kazdej sekundzie bardzo nas to do siebie zblizylo. Martwi sie bardzo ale stara sie tego nie okazywac. Mysle ze dopiero do nas to zaczyna docierac bo po ponad 2 latach negatywnych testo 2 kreski wywoluja niedowierzanie
witaj magenta! Cieszymy sie Twoim malutkim szczesciem
reklama
Magenta witaj!!im nas wiecej tym weselej
Tez bym chciala pracowac ale po przeprowadzce z Polski tu narazie nie da rady
takze zajmuje sie domkiem i starszakiem
a szczerze zupelnie sie nie nudze :/ do 14 mam rece zajete... A pozniej jest czas dla rodzinki wiec staramy sie milo spedzac
Tez bym chciala pracowac ale po przeprowadzce z Polski tu narazie nie da rady