reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Megao powodzenia, daj znać po wizycie:)

Dziewczyny czy bolą którąś z was plecy, tak w okolicach lędźwi? Mnie strasznie rozbolały, nie mogę się ruszać, bo przy każdym ruchu boli jeszcze bardziej. Czytałam przed chwilą w necie i są różne zdania na ten temat...

Znalazłam takie cos: "Dyskomfort i ból dolnej części pleców stanowi problem dla ok. 50 – 80 % ciężarnych kobiet. Ból pojawia się zwykle między piątym a siódmym miesiącem, ale u niektórych kobiet może wystąpić już między ósmym a dwunastym tygodniem ciąży."

Witajcie;-)
Dzisiaj już nie rzygam ufff... co za ulga.. ale cały czas mdli- jednak wolę to niż to pierwsze;-) Kurcze mój synek juz kloc się robi (10 kg) i boję się go dźwigać, a nie mam za bardzo wyjścia.. oczywiście oszczędzam się na ile mogę, jednak niestety niemobilny jeszcze jest to nosić czy przenosić trzeba.
Ja mam drugą wizytę w przyszły wtorek prywatnie i zapisałam się tez na NFZ na środę tzn. bratowa mnie wcisła:-p szkoda mi tego mojego gin jednak kasy idzie i trzeba przyoszczędzić. Aczkolwiek myślę chodzić do niego tyle ze nie regularnie- żeby po prostu miec pewność że wszystko jest dobrze

Trzymam &&& za wizytujące;-)
Zauważyłyście jak szybko idą do przodu te nasze suwaczki?? Nie dawno był 5 tydzień..a tu już mi się 9 się kończy.

Witam... u mnie dla odmiany od rana wymioty masakra... głowa mnie boli i jestem nie przytomna... chłopcy na szczęście dziś, cud, miód, malina-grzeczni i nie absorbujący ... z niecierpliwością czekam aż M przyjdzie z pracy... Mam nadzieje wzbudzić jego litość swoim wyglądem i położę się dziś dużo wcześniej. wszystkim idącym do lekarza POWODZENIA :)

reklama
Witam Was cięzaróweczki :) Ja nie dawno wróciłam z pracy, i jak tylko zjadłam to odrazu łozeczko, taka padnieta jestem,dobija mnie , ze w pracy nie mozna isc spac kiedy najdzie Cie ochota(smiech) ~!!!!! a mnie sie ciagle ostatnio chce, zwłaszcza po południu, zdrzemnąc i polezec,...ale do czerwca i wooooolne. Ja z rana jutro lece na badania krew, itp...glukoza,fuuj!Tez w pierwszych badaniach miałyscie glukoze,bo jakos nie pamietam zebym z chłopakami miała tak wczesnie...
Co to porodów-niestety jeden i drugi miałam wywoływany,były skurcze, odeszły wody, a rozwarcia prawie ,,ze nic...ból niesamowity,chociaz nie mam porównania, ale mam wysoki próg bolu, i było cięzko.Moze tym razem mi sie poszczesci i samo sie zacznie ...i skonczy :)

Do góry