reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

Martula w sumie nie wiem jak reaguje na upał bo jakoś w tym roku jeszcze go nie było :p ale my jedziemy tak bez żadnego biura wiec zobaczymy :) najwyzej zmienimy kierunek w ostatnim momencie :)

A i zapomniałam wcześniej Witam nowe mamusie :):)

reklama
Witam :)

Dziewczyny, mam dość tego przeziębienia!:wściekła/y: zamiast się polepszać, to mi się pogarsza. Gardło boli, kaszel, a jak patrze za okno to mnie ten deszcz dołuje jeszcze bardziej. W nocy non stop wstawałam pić, a po nie całej godzinie do toalety. W ogóle się nie wyspałam. I dlatego marudzę:sorry: zanudzę Was przez tą chorobę;-)

Kupiłam w aptece *spam* gardło, farmaceutka powiedziała, że jest super i specjalnie opracowany dla kobiet w ciąży, a i cena przystępna, bo za 16 tabletek jedynie 13zł.
Ponadto umówiłam się na usg połówkowe prywatnie na 2 lipca do tej samej pani doktor u której miałam usg z Misiem. Co prawda mam też wyznaczone usg na nfz na 8 lipca, ale stwierdziliśmy z m, że spokojniejsza będę jak zrobię prywatnie u lekarki do której już mam pełne zaufanie.

Teraz wcinam crosaunta ze słodkim serkiem orzechowym, pycha:-)

Jolka zdrówka życzę. Bierzesz coś na to gardło?

No i witam nowe mamusie:-)

dziewczyny zycze zrowka dla tych chorych i wybaczcie ale nie bede pisac do kazdej bo nie mam sily u dentysty byla tragedia :( dostalam znieczulenie i miałam wyrywany ząb maaasakra bol nie do opisania :no::wściekła/y::szok::crazy: na szczescie juz po wszystkim teraz sie kulne spac bo zle sie czuje i glowa mnie boli :(

Ja naszczescie od kad przeprowadzilam sie do UK czyli juz 7 lat to nie chorowałam prawie wcale :)
Tylko czasami mam migreny ehh a w pierwszej ciazy nic .
Wogole ta ciaza to calkowite przeciwienstwo mojej pierszej która byla doslowanie idealna : żadnych objawów , nic ! Czulam sie idealnie. Teraz calkiem na odwrot od 5 tyg do około 13 mdłości , wymioty , raz nawet prawie zemdlałam . Przez 2 miesiące nie mogłam pracować .
Na szczescie juz wszytko juz przeszlo:-D . Moze tym razem bedzie dzieczynka ..:-)

Drogie listopadowe Mamy jestem tu nowa ale mam nadzieje ,że jeszcze mogę się przyłączyc:)
Termin mam na poczatek listopada czyli będzie taki przedświąteczny prezent:) dla całej rodzinki.
Ok. 13 tyg ciązy miałam robione badania : przeziernosc karkową, ogólnie usg wykluczające podobno częśc chorób genetycznych. Widziałam moje maleństwo piękne i zdrowe i mam nadzieje że takie będzie do końca rozwiązania.
Miłego dnia Drogie Listopadówki!:) zapowiada się piękna pogoda nareszcie:)

Gdynianka- dziękuję. Dostałam wczoraj augmentin i jakiś syrop rubital, czy jakoś tak. A gardło kazała płukać wodą z solą, tylko jest problem, bo jak zaczynam płukać, to od razu mam odruch wymiotny:no:

reklama
Do góry