reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenko 80 to właśnie kocyk Drewex. Ja mam poszewkę tego wymiar(135x100) i nie chce już kombinować. Pewnie użyję go tylko latem do przykrywania małego no ale co zrobić:happy:.
No ja właśnie też mam taką pościel i poszwy, więc też na lato chciałam kupić po prostu kocyk i ubrać go w te poszwy, który mam, bo wydaje mi się, że kołdra będzie zdecydowanie za ciepła. No więc w takim razie pozostaje mi też zamówienie tego z Drewexu, bo chyba z innej firmy o takich wymiarach nie ma.

Dokładnie Marzenko 80 inne firmy maja tylko małe.Znajoma włożyła do powłoczki mały i wisi jej taki kikut. Mnie by to z równowagi wyprowadziło tym bardziej, ze jeszcze dopieszczam kącik Filipka.Dziś powiesiłam baldachim(wreszcie).Oto zdjęcia naszego jeszcze niedopieszczonego kącika:-).Muszę coś jeszcze na ścianę nad łóżeczko rzucić.

Załączniki

• IMG_3573.jpg
    IMG_3573.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_3576.jpg
    IMG_3576.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 62
joannn, barmanko - ja nastawiona byłam właśnie na lovelę albo jelpa, ale nie było go w tym sklepiku gdzie dziś się znalazłam, a zależało mi na przedpopołudniowym praniu. Stwierdziłam więc, że wypróbuję to co jest - dlatego kupiłam proszek "dzidziuś". Płyn "dzidziuś" nie podszedł mi, dlatego kupiłam lenora (osobiście uwielbiam markę lenor, wiec chyba przy płynie zostanę, a z proszki będę nadal testowała). Poza tym wieczorkiem jadę na większe zakupy z M - więc zobaczę co da sie jeszcze kupić ;-)

Dokładnie Marzenko 80 inne firmy maja tylko małe.Znajoma włożyła do powłoczki mały i wisi jej taki kikut. Mnie by to z równowagi wyprowadziło tym bardziej, ze jeszcze dopieszczam kącik Filipka.Dziś powiesiłam baldachim(wreszcie).Oto zdjęcia naszego jeszcze niedopieszczonego kącika:-).Muszę coś jeszcze na ścianę nad łóżeczko rzucić.
To już w ogóle wolałabym w poszwę nie ubierać mniejszego kocyka. Też się naszukałam i tylko te znalazłam. Zamówiłaś na allegro czy gdzieś indziej?

princess- o widze ze juz masz neta i dolaczylas do nas... super... nojuz malo zostalo...

mamamatysia- sliczna ta posciel super...

Ja dzis juz po zakupach... zrobilam troszke do domku... a ja juz lepiej sie czuje... oczywiscie jak w dzien a w nocy znow pewnie sie zacznie dziac... mala skacze jak szalona...
siostra mego M miala mi wyslac ciuszki i czekam na nie i czekam a tu dupa....
juz mnie to wpienia... bo nie lubie sie upraszac o cos... a wyslalam jej kase na paczke aby nie musiala wydawac swojej kasy... a teraz nie moge sie doprosic....

Aga_k_m - chyba też się zdecyduję na jakiś płyn - bo wiadomo - jest łagodniejszy :-) obym tylko tu jakiś dostała..
Mamamatysia - ślicznie :-) mój bobas będzie miał kolory pomarańczowe baldachimu. Jak kiedyś uwielbiałam niebieski tak teraz coś mnie do niego aż tak nie ciągnie.. Najlepsze jest to, że nie przepadam za kolorem zielonym - tylko w naturze ten kolor wydaje mi się piękny! :yes: A kupiłam wózek zielony :-D

reklama
Dziękuję dziewczynki:-). Cieszę się, ze Wam się podoba. Miało być kremowo(bo liczyłam na córcię)a tak jest niebiesko.
Joannn tez nie przepadam za zielonym.Chyba, że takim jak teraz na drzewach:-D.
Na sciany znalazłam naklejeczki na allego tylko, że strasznie przedzone:-(.Będe szukała dalej może cos wypatrzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry