Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja właśnie też mam taką pościel i poszwy, więc też na lato chciałam kupić po prostu kocyk i ubrać go w te poszwy, który mam, bo wydaje mi się, że kołdra będzie zdecydowanie za ciepła. No więc w takim razie pozostaje mi też zamówienie tego z Drewexu, bo chyba z innej firmy o takich wymiarach nie ma.Marzenko 80 to właśnie kocyk Drewex. Ja mam poszewkę tego wymiar(135x100) i nie chce już kombinować. Pewnie użyję go tylko latem do przykrywania małego no ale co zrobić.
To już w ogóle wolałabym w poszwę nie ubierać mniejszego kocyka. Też się naszukałam i tylko te znalazłam. Zamówiłaś na allegro czy gdzieś indziej?Dokładnie Marzenko 80 inne firmy maja tylko małe.Znajoma włożyła do powłoczki mały i wisi jej taki kikut. Mnie by to z równowagi wyprowadziło tym bardziej, ze jeszcze dopieszczam kącik Filipka.Dziś powiesiłam baldachim(wreszcie).Oto zdjęcia naszego jeszcze niedopieszczonego kącika:-).Muszę coś jeszcze na ścianę nad łóżeczko rzucić.
A kupiłam wózek zielony 
.