reklama

Mamy majowe 2009

Wielkie dzięki za informacje :-) Właśnie troszkę się obawiam prać w moim proszku.. Ja kupuję w Aldim proszek Almat - i w sumie jest na nim matka z dzieckiem ale z takim już trochę wyrośniętym, więc to raczej tylko reklama i napisu BIO nie ma, ani też słowa o dzieciach. Zerknę dziś w polskim sklepie za tymi płynami a jak nie to do Dunnes Stores może jeszcze dziś wdepnę bo mam bliżej niż Tesco :yes:

nie ma za co :tak:
ja kupiłam 2 butelki tego płynu i jak one mi się skończą to planuje przerzucić się na proszek do prania BIO i połączyć razem z naszymi ubraniami (nasze też już od jakiegoś czasu piorę w Persil Bio). no ale to wszystko zależy od tego czy synek nie będzie miał alergii :eek:

Paula - ano zaczęło się pranie prasowanie ;-):-D

Mamamatysia super wyszedł ci ten kącik :tak:
moje łóżeczko złożone, ale do końca jeszcze nie wiem czy będzie stało w tym miejscu gdzie teraz stoi... mąż po wczorajszym pracowitym dzionku zajął się dziś własnymi przyjemnościami :-) (ćwiczył cały poranek - stwierdził że musi nadrobić święta i gości których mieliśmy), no nic - jutro pojeździmy a gratami po mieszkaniu ;-)

Aga_k_m ja pamiętam jak ty kiedyś mówiłaś że tobie nie odpowiada zapach tego Dzidziusia, że jak dla ciebie to on śmierdzi :sorry: - nieźle mnie wtedy wystraszyłaś :-p :-p

reklama
ja pamiętam że jak tylko zasiadłam do książek (po baaaardzo długim zbieraniu się) to od razu głodna się robiłam ;-) i to nie mogłam zjeść byle jakich kanapek :sorry: tylko jakieś wymyślne, fantazyjne danie :baffled:
oj czasem to ja się zastanawiam jak ja te studia ukończyłam przy takim nygusowskim podejściu do uczenia się :sorry: :-D

też tak zawsze miałam a teraz to już w ogóle:-D:-D

nina27- wiesz jak leze to czasami mam pare skurczy , ale to normalne za to wystarczy ze przejde sie kawalek lub postoje i ciagle brzuszek mi sie napina, ale nie ide do szpitala bo sam lekarz kazal mi lezec, wiec wole tu sie meczyc niz w szpitalu, a pozatym zaczelam jesc ten magnez to moze sie troche ustabilizuje. w weekend jak bedzie ladnie to pojde na dzialeczke rozloze lezak i bede sie wygrzewac na swiezym powietrzu a nie w 4 scianach ;-)
z całego serduszka Ci życzę żebyś mogła się w weekend wygrzewać na polku:-)

confi
super kiecka :-) i fajny wózek:-)
jeśli chodzi o pościel to dzisiaj właśnie przyszło łóżeczko z kompletem:tak::tak:więc narazie będę posiadać jeden i też myślę dokupić drugi..póki co dwa wystarczą..tak że Ty z tymi czteremi to możesz mieć główkę spokojną:-)

tikanis
nie przejmuj się bo to jest normalne w ciąży..jeśli tylko nie ma zapachu ta wydzielina i jest mleczna albo przezroczysta to wszystko jest ok:-)
ja mam taką i ostatnio to jeszcze bardziej się nasiliło:nerd:

w imieniu kotka dziękuję za komplementy:-)

krystyna:-) tyle że ja coś popieprzyłam z suwaczkiem :tak:i w sumie to jutro zaczynam 36tc bo termin mam na 21 maja...ale chciałabym urodzić tak koło 10...byle nie wcześniej

kurde no , nie moge leżeć ...nic nie słyszę....
bo sąsiad nade mną robi remont juz od miesiąca...i dziś kuje ściany :baffled::baffled::baffled:
tynk mi się na głowe sypie a jak go spytałam ile to jeszcze potrwa to mi odpowiedział ze miesiąc :eek:
ocipial chyba ....powiedziałam mu ze góra za trzy tygodnie ma byc spokój bo nie będę taka uprzejma jak w tej chwili...szlag by go trafił :baffled:
własnych myśli nie słyszę

no posluchajcie same co ja mam dziś w domu...to obłęd jakiś

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=LVATt64w2Sk"]YouTube - :/[/ame]

Nina27
dziękuję bardzo ;-)

reklama
Dokładnie Marzenko 80 inne firmy maja tylko małe.Znajoma włożyła do powłoczki mały i wisi jej taki kikut. Mnie by to z równowagi wyprowadziło tym bardziej, ze jeszcze dopieszczam kącik Filipka.Dziś powiesiłam baldachim(wreszcie).Oto zdjęcia naszego jeszcze niedopieszczonego kącika:-).Muszę coś jeszcze na ścianę nad łóżeczko rzucić.

bardzo ładnie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry