reklama

Mamy majowe 2009

A ja jestem i z Dolnego i z Górnego Śląska :-) bo 15 lat mieszkałam w Rybniku i 15 lat we Wrocku :yes:
Confi i Mamamatysia - piękny zawód macie - zawsze podziwiam panie z kwiaciarni - jak one to robią, że z paru kwiatków potrafią stworzyć cudo :rolleyes:

reklama
paula 7-u nas w lubuskim tez super pogoda tylko troszke wiatr wieje,ale jest ok.Piszesz, ze brzuszek ci twardnieje i ze boli.Mi tez twardnieje, ale nie odczuwam jak narazie żadnego bólu.Ale kazda ciaza przebiega inaczej.

k.m.- to prawda prawda ze inna.. ale ja juz od 2 dni tak sie czuje i to zawsze wieczorkiem albo w nocy... bo w ciagu dnia jest jeszcze ok... mala skacze jak szalona... no ale co sie dziwic termin juz blisko jeszcze 3 tygodnie...

paula7- z tego co widze na twoim suwaczku to masz termin na 4 dni przede mna. U mnie to pierwsza ciaza, a u ciebie druga wiec moze dlatego odczuwasz intensywniej.Pozdrawiam cieplutko:happy:

mamamatysia-fajne zdjęcia, aale ty masz malutki brzuszek. Na pierwszym zdjęciu musiałam się go dopatrywać:-)
K.M-mi też twardnieje brzucholek, ale puki co sie nie denerwuje, byłam wczoraj u lekarza powiedział że wszystko ok wiec mu zaufam.
nina 27-miłej wizyty u rodziców.

Ja z M wróciliśmy własnie z zakupów, w sumie to z oglądania. Chcieliśmy w dużym pokoju zamówić wykładzinę, ale potem zobaczyliśmy panele w korzystnej cenie i tak sie zastanawiamy co wybrać. Za wykładziną przemawia to że jakoś bardziej mi sie pokój podoba, no a panele pewnie duzo bardziej praktyczne. I tak sie zastanawiamy, juz sami nie wiedzac co robić.

Aneteczko-No brzusio to mi się udał faktycznie:-).Jak na 37 tydzień i synusia o wadze ponad 3000g.
A wykładzinę chcesz pcv czy dywanowa.Pytam bo ostatnio miałam ten sam dylemat. Ale wymienialiśmy wykładzinę dywanową na panele bo praktyczniejsze w sypialni gdzie będzie spał maluch

mamamatysia-Myśleliśmy nad wykładziną dywanową. Właśnie też tak myśle że przy malutkim dziecku bardziej praktyczne będa panele.\
To gdzie ten 3 kg dzidziak sie mieści:-):-):-)

hej brzuchatki:-)
ja właśnie wróciłam..

aneteczka
ja też bym wolała panele..łatwiej utrzymać czystość, nie kurzy się tak...jest wiele plusów

widzę że coraz więcej dziewczyn z moich stron:-)
ale ja i tak jak wygram w totka to przeprowadzam się nad morze:-)

namawiam M żebyśmy jednak dzisiaj to łóżeczko złozyli bo juz bym chciała widzieć jak wygląda:-p już na przykład wiem że muszę kupić prześcieradło bo go nie ma w komplecie..a ja byłam pewna że jest:eek: ja nie wiem jak ja to patrzyłam jak robiłam zamówienie..i teraz mam do Was pytanie
jakie to prześcieradło będzie najlepsze??:confused:

reklama
Aneteczko widzę, ze tez czekacie na chłopca wiec dywanowa odpada. Przy starszaku panele na starym mieszkaniu były regularnie podlewane podczas przewijania:baffled:.Wykładzina dywanowa wchłania wszystko w takim tempie, że po miesiącu mielibyście niezły zapaszek w pokoju i podłogę do wymiany:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry