reklama

Mamy majowe 2009

jejku dziewczyny nie straszcie mnie...chociaż bym już chciałą mieć Damiana przy sobie to jednak mógłby trochę poczekac . Wezmę No_Spę i zobaczymy. Tymczasem lece spać...jakaś senna się zrobiłam . Buziaki majóweczki :***

reklama
ja dziś przez cały dzień mam takie czasami bóle w podbrzuszu..tak dziwnie mnie boli.. myslalam ze to pachwilny..ale mama mowi ze pachwiny sa bardziej nizej.. to nie sa skurcze ale takie bole.. i nie wiem jak to odbierac...

Malgoss ja jestem teraz bardziej przerażona niż te siedem lat temu:szok:. Po prostu wariuje:baffled:.To się chyba nazywa"świadome macierzyństwo".Wcześniej szłam na żywioł.Zresztą ta ciąża od początku problematyczna wiec sama wiesz:no:.

Ja tez uciekam bo mi brzuch tak stwardniał, że usiedziec nie mogę.Poza tym spiekłam sobie dzisiaj mordkę na słoneczku i troche boli. Idę jakies algi łagodzace położyć.

Dobrej i spokojnej nocki brzuchatki

Confi - też słyszałam, że rozwolnienie jest oznaką zbliżającego się porodu..organizm się oczyszcza i szykuje do wysiłku by nic nie zalegało w jelitach.. A skoro masz też skurcze to naprawdę się szykuj. Może minie ale ja bym była przygotowana na wszystko :-) Idź poleż, odpocznij sobie. Bo jakby co to wielki wysiłek Cię czeka :tak:
Trzymam kciuki :happy:

k.m- no tak tylko 4 dni...

malgloss- no to juz tuz tuz...

confi , princes - trzymajcie sie brzuchatki... i odpoczywajcie...

mamamatysia- no ty tez odpoczywaj... jak brzuszek twardnieje...

Mi tez jak zwykle cos sie dzieje na noc... bo w dzien jest ok... a wieczorkiem mala daje o sobie dosc dobrze znac i wtedy zaczyna moj brzuszek twardniec... no ale juz tylko 3 tygodnie do terminu... wiec czas....

ja mykam dziewczynki już się położyć..
ale jak pomyślę że znowu calą noc leżeć to masakra...
wolałabym juz mieć maleństwo przy sobie i moc na nie patrzeć..ahh:-)
dobra.to jak coś to jutro się odezwę. trzymajcie się kochane:-):-):-):-)

Dobranoc Mamuśki:-)
Śpijcie dobrze i nie wstawajcie tak rano, bo potem jest tyyyyle stron do czytania:-D:-D:-D, ze trudno jest być na bieżąco:sorry:

p.s. a M@dzi@ sie dzis nie odzywała, hm?

Kurcze piszecie, ze juz niektóre z Was maja silne skurcze i mocne bóle.A mnie brzuch twardnieje moze z 4 razy dziennie i tylko czasami boli mnie dół brzucha tak jak bym miała dostac miesiaczke, a dodam, ze moje miesiaczki nie byly takie straszne bo brzuch mnie prawie wogóle nie bolał.
Wizyte u lekarza mam 22.04 ktg i 27.04 ktg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry