reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia-wiesz o tym sikaniu to nawet nie pomyślałam:zawstydzona/y:, ale masz rację:tak:
chłopczyk wszyskto może podlewać:-):-):-)ja to żadnego doświadczenie z chłopcami nie mam, bo u mnie w rodzinie same baby sie rodziły.

Nina 27-ja kupiłam prześcieradełka na gume frote, podobno dobre.

reklama
Ja tak tylko na chwilkę...kurcze cały czas leżałam i miałam skurcze :baffled: boli mnie w dole brzuszka a poza tym jakoś dziwnie się czuję i mam rozwolnienie ...grrr znowu :baffled:

Nina27 kochana ja tez kupiłam prześcieradła frotte z gumką by nie spadało z materacyka , myślę ze to najlepsze rozwiązanie

ankzoc chętnie :-D

mamamatysia świetnie wyglądasz ..i brzusio jaki zgrabniutki , malutki , super :tak:

Ostatnia edycja:
Confi ja wczoraj miałam taki straszny ból podbrzusza wzięłam No-spę i przespałam prawie całą noc jak niemowlę. Czasem tylko budziłam się bo maluch się nie ruszał(a w nocy stacza regularne bitwy z moimi wnętrznościami)i musiałam go łaskotac by dał znak że wszystko ok.

to ja w takim razie też kupię frotte na gumce..jutro polecę do sklepu

confi
kochana coś mi te wszystkie Twoje dolegliwości podejrzanie wyglądają:-p leż jak najwięcej ale gdyb coś się działo to mam nadzieję że wymieniłaś się z którąś z nas numerem telefonu jeśli nie to daj znać to Ci podam mój nr

Hej, dziewczyny:-)
wróciłam od lekarza, jest ok. mam odstawić już leki i czekać na Synka:tak:-jest małe rozwarcie, a on już jest nisko.
Te skurcze, które miałam to już nie są przepowiadające - ginka powiedziała, że przepowiadajace są zanim zacznie sie rozszerzac szyjka. No i u mnie szyjka jest miękka.
Jak zaczna się częstsze skórcze, mam jechac od razu do szpitala

kurde no , nie moge leżeć ...nic nie słyszę....
bo sąsiad nade mną robi remont juz od miesiąca...i dziś kuje ściany :baffled::baffled::baffled:
tynk mi się na głowe sypie a jak go spytałam ile to jeszcze potrwa to mi odpowiedział ze miesiąc :eek:
ocipial chyba ....powiedziałam mu ze góra za trzy tygodnie ma byc spokój bo nie będę taka uprzejma jak w tej chwili...szlag by go trafił :baffled:
własnych myśli nie słyszę

Confi,
baaardzo Tobie współczuję:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry