Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zero pytania jak się czuje, czy wszystko już mam, jak sobie radze - NIC A NIC) to po złości odesłałam jej sms że na imię dam po dziadku

agakm a może oni tylko tak żartowali z tym imieniem cooo? ;-)
mam nadzieję
bo powiem Ci że jak moja mamcia raz mnie wkurzyła (wysłała sms z pytaniem jak dam dzidzi na imię - i to był cały smszero pytania jak się czuje, czy wszystko już mam, jak sobie radze - NIC A NIC) to po złości odesłałam jej sms że na imię dam po dziadku
a mój dziadziuś ma na imię ...... Adolf
tylko się domyśl jaka była rekacja ;-)![]()

- "ładnie"
:-)
, MAJI,PAULI, VELVET!
.
i wszystkie czujemy się już zmęczone i ciążą i wyczekiwaniem;-). No wiem, że Twój termin właśnie minął, ale wytrzymaj jeszcze troszeczkę - juz jest bliżej, niz dalej
.
.
. I właśnie karmiła swojego Synka:-):-).
Aha,
M@DZIA jeszcze napisała wczoraj w południe, że troche boli, ale da się wytrzymać. I właśnie karmiła swojego Synka:-):-).
Pozdrowiłam ją od nas wszystkich i przekazałam gratulacje![]()
no to nie pozostaje mi nic innego jak tylko bacznie obserwować tą wydzielinę... kolor był bezbarwny, więc myślę że nawet gdyby to był ten sławetny czop to jeszcze nie pora na mnie ;-)barmanko - to princesstopik, w wannie wyciągnęła właśnie tą resztę czopu (podbarwionego już krwią). Po kilku godzinach po tym fakcie urodziła)
;-)