krystyna 30
Majowe mamy'09
hej
ja tez juz nie spie ale z kolei umieram z bolu kregoslupa bol jest tak uporczywy ze nie moge sie obraca siadac wstawac!!!!pojscie do toalety to nie lada wyzwanie.....nie wiem czy to z powodu ciazy czy cos mi sie stalo bo ten bol jets tak silny ze juz chcialam jechac do szpitala ale jak zadzwonilam a oni ze to prosze przyjechac to zaraz mi przeszlo troche sie zestresowala ale bol powraca czy ktoras tak ma?
ja tez juz nie spie ale z kolei umieram z bolu kregoslupa bol jest tak uporczywy ze nie moge sie obraca siadac wstawac!!!!pojscie do toalety to nie lada wyzwanie.....nie wiem czy to z powodu ciazy czy cos mi sie stalo bo ten bol jets tak silny ze juz chcialam jechac do szpitala ale jak zadzwonilam a oni ze to prosze przyjechac to zaraz mi przeszlo troche sie zestresowala ale bol powraca czy ktoras tak ma?

- żartuje oczywiście! 

Gdybym mogła cofnąć czas o miesiąc - nie robiłabym nic tylko spała! Szkoda, że nie da sie wyspać na zapas ... 
Już miałam dosyć i wstałam.Miałam takie bóle podbrzusza włącznie z nogami , taki ciągnący sie ból okresowy przez całe nogi :-(.Dopiero teraz sobie przypomniałam że taki sam ból jest w czasie porodu,tylko że ja skurcze nieregularne miałam.Usypiałam na godzinke i kibelek,znów godzinka i kibelek.
.Na dodatek mąż w pracy na nocce ,znajomi mieli czówać pod telefonem bo czułam sie niewyrażnie.Ala narazie cisza i bende sie tak jeszcze ze dwa tygodnie kulać
gratuluje jeszcze raz, to chyba nagroda dla majówek za dotrwanie do terminu.

) i na papierze było coś takiego jak.... duże, grube smarki, jak duża wydzielina śluzowa, kolor bezbarwny, nie wiem jaki zapach - bo od razu to wyrzuciłam, dopiero później pomyślałam :-(